Luxo - Frittstående Garderobeskap 2 x 1 plass

På lager
Varekode
LUXO GARDEROBE - FRITSTÅENDE PÅ HJUL-1

Kids Luxo garderobe på hjul er laget av en slitesterk 15 mm eller 18 mm bjørkefiner med 4-bens karusellkrok. Velg mellom klarlakk eller hvitpigmentert.

Pris fra: kr 4 440,00

Har du bruk for veiledning eller har et spørsmål, er vi klar til å hjelpe

Merkninger
FSC
Beskrivelse
Luxo garderober er produsert i slitesterk 18 mm bjørkefiner 4-benet karusellkrok, 2 hyller og skorist i forkrommet stålrør, slik at sand og skitt ikke samles i bunnen av garderoben. Praktisk og enkel å gjøre ren. Garderoben leveres med benk og med låsbare hjul.. Mål: H 169 x D 44 cm. Innvendig standard mål per rom er 22 cm, 25 cm eller 28 cm. Modulene leveres i 1-5 plasser. Prisene er per rom. Skapdører kan kjøpes separat.
Specifications
Høyde:
169 cm
Dybde:
44 cm
Materials
Dekk:
  • Kryssfiner - Bjørk 18 mm
Bærekraft
-

FSC-certificeret

Når vores produkter er FSC-certificeret hos UNIQA, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig vis. FSC-certificeringen forsikrer om bæredygtig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, at træerne ikke bliver fældet, førend skoven selv har nået, at reproducerer. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene. Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores FSC-certificerede sortiment med god samvittighed.  

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!