Min ønskeliste (0)
Rektangulær hærverksikker trampoline - 6 m
Legg i ønskelisten
Produktet er lagt i kurven
Beskrivelse

Detaljer

Detaljer

Trampoliner tilhører det mest attraktive fritidsapparatet og har stor tiltrekning på barn, ungdom og voksne.


Eurotramp er en verdensledende virksomhet som har spesialisert seg i å produsere trampoliner til toppidrettsutøvere og til fritids- og utendørsbruk. Trampolinene blir brukt i store mesterskap i turn, både nasjonale og internasjonale (World Championships Daytona Beach (USA) - 2014, World Championships Odense (Denmark) - 2015)


Playgroundserien er designet for ubetjent offentlig lekeplass områder. Fordi trampoliner offisielt teller som sport apparat, bør de alltid brukes under tilsyn. Dette kan ikke alltid være garantert på offentlig tilgjengelige lekeplasser, derav grunnen til at Eurotramp og Sport Thieme nylig utviklet en trampoline som er i samsvar til lekeplassen enhet standard DIN EN 1176 og derfor ikke krever tilsyn. Den består av en svært stabil, varmgalvanisert rammekonstruksjon med ytelsesnivået tilpasset barn type behov. De er også UV-resistent og tåler og stå ute gjennom hele året The Kids Tramp leveres ferdig montert, alt som trengs er å lime støtbeskyttelse på rammen og sette det inn i en grop.


Beliggenhet: Skoler og barnehager, badeland, rekreasjon parker, lekeplasser, campingplasser, kjøpesentre, offentlige parker, hoteller, private hager, dyreparker.

Lekeverdi
Hoppe, Møtepunkt, Trene

Rektangulær hærverksikker trampoline - 6 m

Varekode: 97006
Varekode: 
vises etter valg
Produktet er lagt i kurven
Spesifikasjoner L 600 cm
Vægt: 
vises etter valg