Min ønskeliste (0)

Barnehagemøbler: Velg barnehagemøbler av kvalitet

Hos UNIQA leverer vi unike løsninger til unike barn, herunder møbler til både små- og storbarnsavdelinger, skoler...Visa mer

Barnehagemøbler: Velg barnehagemøbler av kvalitet

Hos UNIQA leverer vi unike løsninger til unike barn, herunder møbler til både små- og storbarnsavdelinger, skoler, SFO og utdanningssenter. Rommenes innredning og møblering kan inspirere barn til utforskning og eksperimentering. Kontakt oss gjerne for utarbeidelse av innredningsforslag fra våre innredningsarkitekter. Helt gratis og uforpliktende.

Innemiljø er med på å utvikle barn. Det er derfor viktig at det fysiske og estetiske innemiljøet er i topp klasse. Dette gir igjen bedre rammer for læring, utvikling, trivsel og sunnhet, samt et bedre arbeidsmiljø for de voksne. Dette vil igjen gi både barn og voksne en bedre hverdag.

UNIQA kan levere pedagogiske møbler, basis møbler, skolemøbler og læringsmiljøer. Vi ønsker å komme I dialog med dere, og sammen finne de beste løsninger basert på deres ideer og rom, sett i forhold til deres budsjett. Hvis dere ønsker inspirasjon og ideer til prosjekter, har vi mange gode referanser.

Dere vil med møbler fra UNIQA oppnå:

  • Økt trivsel for både barn og voksne
  • Økt læring        
  • Fokus på ergonomi og sunnhet
  • Optimale rammer for fordypning
  • Lang livssyklus
  • Godt barnemiljø - såvel fysisk som etisk
  • Gratis innredningsforslag med visuelle tegninger, for et komplett overblikk

Når det innredes og møbleres, har man ikke råd til feilkjøp og innpulskjøp. Innredningen skal være funksjonell og estetisk i sin helhet. Ved å investere i den beste kvaliteten først og satse på mobile og fleksible møbler med mange funksjoner, vil dere oppnå en lang livssyklus og besparelser,

Vi ønsker alle det beste for våre barn. Både våre egne og andres, som vi har daglig kontakt med i hverdagen. En investering i det dagligdagse, vil lønne seg i det lange løp.

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10 for mer informasjon.

Visa mindre
Filtrér Produkter

Bruk synkende rekkefølge

1-16 of 3388

Bruk synkende rekkefølge

1-16 of 3388