KIDDO - Vegghengt Garderobeskap 1 plass

På lager
Varekode
Kiddo - Væghængt Garderobe-1

KIDDO vegghengt garderobe er et fleksibelt modulært garderobesystem laget av slitesterk kryssfiner. Leveres med 1 eller 2 hyller.

Pris fra: kr 955,00

Har du bruk for veiledning eller har et spørsmål, er vi klar til å hjelpe

Merkninger
FSC
Beskrivelse
KIDDO garderober er produsert i slitesterk bjørkefiner med 4-benet karusellkrok og dobbelkrok Leveres med 2 hyller og skorist i forkrommet stålrør, slik at sand og skitt ikke samles i bunnen av garderoben. Praktiske og lette å holde rene. Garderoben leveres både på sokkel og med låsbare hjul. Med eller uten benk. Mål: H 169 x D 25 cm , med benk cm. Innvendig standard per rom er 25 cm. Modulene leveres i 1-5 plasser. Skapdører kan kjøpes separat.
Specifications
Bredde:
Indvendigt mål: 25 cm
Høyde:
143 cm
Dybde:
Uden bænk: 25 / Med bænk: 44 cm
Materials
Dekk:
  • Bjørkefinér
Bærekraft
-

FSC-certificeret

Når vores produkter er FSC-certificeret hos UNIQA, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig vis. FSC-certificeringen forsikrer om bæredygtig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, at træerne ikke bliver fældet, førend skoven selv har nået, at reproducerer. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene. Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores FSC-certificerede sortiment med god samvittighed.  

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!