Tilbake

Kunnskapsdeling

UNIQAs Kunnskapsakademi

UNIQAs Kunnskapsakademi, jobber med ledende forskere, fagfolk og ikke minst entusiaster, innenfor sine respektive fagområder.

Vi har samlet kunnskap på en rekke områder, som læring, bevegelse, lek, sosialisering mellom mennesker og mange andre relevante områder, innenfor vårt virksomhetsområde. Kunnskap kommer også fra vårt leverandørnettverk, som besitter enormt mye kunnskap. De fleste av våre leverandører er dypt lidenskapelige entusiaster som har startet sin virksomhet, akkurat som UNIQA selv, fordi de har en dyp lidenskap for det de gjør. For eksempel. er vår skateparkleverandør, allerede eksisterende pro skater, vår naturlekeplassleverandør utdannet skulptør og en med dyp faglig innsikt i barns utviklingsmuligheter, gjennom lek. Vi samler all den kunnskapen i løsningsforslaget/designet vi presenterer for deg som kunde.

UNIQA setter sin ære i å dele denne kunnskapen, i samarbeid med deg og bruke den, i løsningsforslagene vi designer for deg.

Følgende kunnskapsdeling er laget for at våre kunder enkelt skal få innsikt i en del av vårt kunnskapsunivers. Kontakt oss til slutt hvis vi kan hjelpe på noen måte.

UNIQAs Læringssoner

 

 

Lekeverdier

 

 

Lekefunksjoner

 

 

Sanser som stimuleres av lek

 

 

Brain Breaks

 

 

Fremtidens Møteplasser

 

 

Lek Som Medisin

 

 

45 Minutters Bevegelse

 

 

Bruk Kroppen - Lær mer

 

 

Rom Som Pedagogisk Lagspiller

 

 

Forsøk Med Læring i Bevegelse

 

 

Engasjering Av Alle Elever

 

 

Multiple Intelligenser

 

 

Drøn På Skolegården - Inspirasjon

 

 

Drøn På Skolegården - Erfaringer

 

 

Barns Rettigheter

 

 

Skolen 24/7

 

 

Sunt Barn Flytter Skolen

 

 

WHO Anbefaler

 

 

Makerspace

 

 

Mærkninger på produkter