Tilbake

Kreativ Gummidekke

Playtop / Nike Grind

Playtop har sammen med Nike sørget for å resirkulere gummien fra produktene deres, slik at den nå brukes i gummibasen i aktivitetsområder, fremfor å havne et sted i naturen.

Det inkluderer ca. 28 par sko pr. m2 og det er opptil 91 % resirkulering. All gummien blir faktisk resirkulert (upcycled), og de siste 9 % er limet som brukes til å holde gummigranulatet sammen. Gummien er også sertifisert etter EN71-3 (slik test), som er samme test som brukes til leker, smokker og annet for barn

- Playtop handles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Gummidekke for kreative lekemiljøer

Gummiunderlag kan designes akkurat slik du vil ha den og noe av det beste med gummien er at du kan skape læring i selve basen. Vi designer basen ut fra dine behov for læring og tilpasser den perfekt til den tiltenkte målgruppen.

 

- Playtop handles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Produkter - Kreativt gummiunderlag

Overholder de høyeste standarder innen sikkerhet: TÜV

Man må aldri gå på akkord med barnas sikkerhet. Vår gummi er testet og oppfyller de høyeste sikkerhetskravene: TÜV. Gummien er sertifisert for å overholde sikkerhet innen leke- og fallhøyder DS / EN1176 og DS / EN1177.

Den beste kvaliteten på markedet

Vårt gummiunderlag er det mest sertifiserte gummibelegget på markedet. Gummien er UV-behandlet, slik at du kan være sikker på at den beholder fargen gjennom hele levetiden. Den produseres også i Europa – som et av få produkter på markedet.

Den miljøvennlige løsningen

Playtop har sammen med Nike sørget for å resirkulere gummien fra produktene deres, slik at den nå brukes i gummiunderlag i aktivitetsområder, fremfor å havne et sted i naturen.
Det inkluderer ca. 28 par sko pr. m2 og det er opptil 91 % resirkulering. All gummi resirkuleres ved upcycling, og de siste 9 % er limet som brukes til å holde gummigranulatet sammen. Gummien er også sertifisert etter EN71-3 (slik test), som er den samme testen som brukes til leker, smokker og annet for barn.

Branntestet og godkjent for takløsninger

Gummien er testet og godkjent i forhold til de høyeste standarder i forhold til brannsikkerhet. Det betyr blant annet at gummien er klart å foretrekke til takløsninger.
Da har du et spennende takprosjekt eller et prosjekt hvor brannsikkerhet er i fokus, så ring oss.

Den beste drenerende gummidekke

Vår gummi er ekstremt permeabel og derfor har vi vært med på å lage flere LAR-prosjekter i Danmark. Dette er prosjekter hvor det skapes mer verdi for prosjektet enn bare å hente vann. Vårt gummiunderlag er faktisk 10 ganger mer drenerende enn standarden EN15330-1: 2007 foreskriver.

 

  • Den beste kvaliteten på markedet
  • Den miljøvennlige løsningen
  • Den beste drenerende gummibasen
  • Testet og godkjent som leketøy for barn

Høy sikkerhet og lekeverdi for lekeplassen - Din Gummidekke for en sikker underlag
Vår gummi er sertifisert i henhold til EN1177 (fallpute) og EN1176 (lekeutstyr), og oppfyller alle krav i henhold til TÜV.
Gummiunderlag har også mange forskjellige betegnelser - gummiasfalt, helstøpt gummi, EPDM gummiunderlag mm. Kjært barn har mange navn, men dette er betegnelser på samme produkt som brukes som fallpute for f.eks. lekeplasser.

Fallunderlag i gummi med høy spilleverdi

Gummiunderlag som droppad gjør leken mer spennende, og skaper en morsommere hverdag for barna. Med riktig utforming blir fallflaten en del av lekeplassen, og på denne måten gir man lekeplassen høyere lekeverdi.

Vedlikeholdsfri fallunderlag

En gummioverflate gir mindre slitasje på for eksempel lekeapparater og anleggene rundt. Droppaden er i seg selv vedlikeholdsfri og når man ser på kostnadene knyttet til gummiunderlag er det etter ca. 4 år den billigste løsningen som fallunderlag. Det er billigere enn for eksempel barkflis, plener og fallsand.

Miljøvennlig fallpute - Nike Grind

Vår produsent Playtop har inngått et samarbeid med Nike, som betyr at gummiunderlag våre inneholder resirkulerte gummisko fra Nike. Det er opptil 22 forskjellige gummisko pr. m2. Gummidekke inneholder opptil 91 % resirkulert gummi.

Markedets beste sertifiserte gummiunderlag

Vi har markedets beste og mest sertifiserte gummiunderlag. For det første er gummiunderlaget vårt UV-behandlet slik at det beholder sin opprinnelige farge gjennom hele levetiden. Gummiunderlaget er, som et av de eneste produktene på markedet, sertifisert i forhold til brann og har i tillegg vindtest. Dette gjør oss til markedsledende eksperter på takløsninger med lekeplasser, trening mm.

Gummien er også sertifisert for rullestolbruk, så det er også en funksjonshemmingsvennlig løsning. Gummiunderlaget har gjennomført samme test som brukes til å godkjenne smokker og leker til barn, noe som er ytterligere et bevis på at det er en miljøvennlig løsning. Sist men ikke minst har gummien også sertifikat på avløp, og gummien drenerer 10 ganger bedre enn regelverket krever.

Gummiunderlag produsert av Playtop

Vårt gummiunderlag produseres av verdens ledende produsent av gummiunderlag Playtop. Vi er glade og stolte over å jobbe med Playtop, da det er produsenten som har størst fokus på sikkerhet, miljø, kvalitet og mange andre parametere som gjør den til den beste gummiunderlag på markedet.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg