Tilbake

Arkitekttegnede lekeplasser

Markedets mest unike løsning

Vi har hatt gleden av å jobbe med noen av de ledende arkitektene i noen av de mest ikoniske uteområdene. Det har vi blant annet vært med på å lage LEGO House, Konditaget Lüders, Gladsaxe Bibliotekshave etc. Vi har også interne arkitekter som bistår deg i prosessen, slik at ditt prosjekt realiseres på best mulig måte i forhold til både design og lekeverdi.

UNIQA leverer på følgende parametere

  • Totalløsninger
  • Konseptutvikling
  • Tematisering
  • Produkt-/designutvikling
  • Tilpasning av verktøy og plassering i forhold til kontekst
  • Gummi og termoplastisk design
  • Sikkerhetskrav
  • Kompetanse innen lek og fysiske aktiviteter
  • Massiv innsikt i allsidige lekeapparater på markedet
  • Sparring og ideer

Slik foregår design- og byggeprosessen

Analyse

Vi arbejder ud fra individuelle ønsker og behov. Vores konsulenter er særligt uddannede til at analysere og fastlægge jeres egentlige behov. Vi lytter, udfordrer og konkluderer altid på jeres ønsker. Det første møde med jer kan starte på selve området, hvor vi tager udgangspunkt i de reelle forhold. Vores fornemste opgave er at sikre, at I får det ,I ønsker plus lidt mere. UNIQA tilbyder gerne en referencetur, så I kan se produkter i virkeligheden, som har været i brug i 5, 10, 15 år eller mere.

 

Kreativ fase

Etter møtet vil våre dyktige konsulenter utarbeide et forslag til det nye lekeområdet. Vi har verktøy for å visualisere lekeplasser som kan utformes etter individuelle behov. Vårt team av konsulenter, arkitekter og monteringsteam har lang erfaring med å hjelpe deg med å gjøre drømmen din til virkelighet. I denne fasen tar vi hensyn til alt: områdets natur, barnas sammensetning, dine spesielle ønsker, og sammenligner det med dagens økonomi, slik at du får mest mulig ut av prosjektet.

 

Presentasjon

Når våre konsulenter, i samarbeid med resten av teamet vårt, har beskrevet og designet prosjektet, vil det bli presentert for deg. Her vil vi i fellesskap gjennomgå det skriftlige tilbudet.

 

Vedtak og godkjenning

Etter presentasjon avtales videre prosess for eventuelt samarbeid rundt prosjektet. Når du har avtalt og akseptert tilbudet, sender vi en ordrebekreftelse basert på tilbudet. Vi gjennomgår gjerne alle detaljer i prosjektet, så vi sikrer at alle er enige om hva prosjektet inneholder. Det viktigste er at du vet nøyaktig hva du får – vårt mål er at alle kunder er referansekunder.

 

Montering

Etter å ha lagt inn bestillingen avtaler vi monteringsprosessen sammen med deg. I denne delen av prosessen har du fortsatt samme kontaktperson, så vi sørger for at alt som er avtalt i prosessen blir overholdt. Når prosjektet er ferdig, vil vi gjøre en gjennomgang med deg. Da er det bare å nyte det nye lekeområdet.

 

Oppfølgning

Vi følger alltid opp våre prosjekter etter avtale med deg, og du er alltid velkommen til å kontakte oss i etterkant dersom det skulle oppstå spørsmål.

 

Bestill gratis og uforpliktende rådgivning

Hvis du ønsker det, vil vi sammen med deg analysere dine behov og ønsker. Vi utarbeider deretter et gratis og uforpliktende løsningsforslag, som presenteres for deg ved hjelp av 3D-tegninger eller videoer.


Forslag til ny lekeplass

 

Trenger du en løsning for ny lekeplass

Kontakt oss i dag og få et løsningsforslag

 Eksempler på løsningsforslag

Alle viste prosjekter er designet og levert av UNIQA