Tilbake

Naturlekeplass

Kreativitet og Robinietre

Naturlekeplass skapt av kreative ideer og robinia-tre. Opplev individuelle og kreative løsninger for din lekeplassplanlegging. Sammen med SIK-Holz® har UNIQA Group mer enn 30 års erfaring i design, planlegging og produksjon av lekeplasser laget av naturlig robinia-tre.
 
SIK-Holz® er et eierstyrt, mellomstort selskap i Fläming, sør for Berlin. I 1988 grunnla Klaus-Peter og Claudia Gust et håndverksverksted innen treskjæring, med fokus på planlegging, design og produksjon av individuelle lekeapparater laget av robinia-tre.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Voltstenger og Kolbøttestativer

 

 

Hengekøyer

 

 

Legekøretøjer

 

Legeskibe

 

Legetoge

 

Med en lekeplass i naturen får du flyttet barnas tanker bort fra de plikter og normer som de skal leve opp til. Når barna er ute i det fri og leker sammen, styrkes deres sosiale ferdigheter. I tillegg øker deres helse og velvære generelt. Med naturlekeplasser skaper vi rammer som utvikler barn og unge til å bli den beste utgaven av seg selv. De klatrer sammen og sklir med hverandre, spiller fengselsleker og sammen når de helt opp til tretoppene, hvor de har utsikt over hele naturlekeplassen.

Aktivitetsmulighetene er mange med naturlekeplass, og rammene kan få alle med i leken, uansett alder og nivå.

Samfunnet utvikler seg mot en mer stillesittende hverdag. Noe som fører til mangel på fysisk aktivitet, vil en lekeplass i robinia-tre bidra til å forebygge.