Tilbake

Lekeapparater som skaper lekenhet for barn

 

 

Lekeapparater av høyeste kvalitet

Med vårt unike utvalg tilbyr vi lekeapparater etter akkurat dine ønsker og tilpasser hele lekeplassen ut fra ditt budsjett, slik at du får en helt unik lekeplass hvor lek og bevegelse står i høysetet.

Med lekeapparater fra UNIQA får du:

  • Unike og trygge løsninger - Danmarks største og mest verdiskapende sortiment
  • Ekstremt høy lekeverdi - mulighet for et fargerikt område med lekeplasser og oppholdsrom
  • Morsomme utfordringer – barna utfordres motorisk og intellektuelt samtidig som de har det gøy
  • Sparring og rådgivning - Vi har egne konsulenter, landskapsarkitekt, og erfarne montører
  • Gratis løsningsforslag - Vi utarbeider profesjonelle 3D-tegninger og en komplett oversikt, som sikrer deg best mulig løsning

Barn utvikler seg best ved å bevege seg og være aktive

Barn må føle seg trygge og trygge for å kunne leke fritt. Men barn må også flytte grenser og utfordre omgivelsene. Det er en viktig del av å utvikle mentale og fysiske evner og kompetanser, og lære å forutse og håndtere risikoer. Studier viser at fri og aktiv lek holder barn sunnere og hjelper dem med å bygge de grunnleggende motoriske ferdighetene, og dermed etablere grunnlaget for abstrakt tenkning.

Allsidighet og variasjon i utformingen av en lekeplass er viktig. Det skal være rom for motoriske leker hvor balanse, motorikk og muskler utvikles og samtidig stille hjørner hvor de roligere sansene stimuleres. Alle sanser og evner skal stimuleres og utvikles på våre lekeplasser.