Tilbake

Husker - Naturlekeplasser

En favoritt blant barn

Husken - et flaggskipelement som har gitt generasjoner av barn følelsen av å fly gjennom luften og gleden ved å ta på et lite stykke av himmelen!

Husker finnes på nesten alle lekeplasser og med god grunn. Barn elsker å svinge! Å vugge frem og tilbake og med hodet i ulike posisjoner bidrar til å stimulere balansesenteret og dermed også den vestibulære følelsen. Dette har betydning for konsentrasjon og læringsevne, som bl.a. hjelper barnet godt på vei når det gjelder å lære å lese og skrive.

Utvalget av huskesett under naturlekeplasser er helt innarbeidet FSC®-sertifisert

tre. Treet kommer fra avskoging med respekt for mennesker og natur, noe som sikrer både miljøet og de sosiale forholdene i skogene.

Proludic Origin - Husker stativer
Norna Husker stativer
SIK-Holz - Huskestativ
Tilbehør til Huskestativ
Proludic Origin - Husker stativer

Proludic Origin - Husker stativer

Lekeutstyret i Origin-serien er laget av robinia-tre og gjengir eller bygger på selve essensen av det naturen har å tilby. Med Origin-serien leker barn i naturen, med naturen og bruker naturen.

Origin huskestativene fra Proludic er en lekeplassfavoritt og klassiker som uunngåelig stimulerer både interaksjon på lekeplassen og sansene gjennom visuell og taktil kontakt med robiniatreet.

Med sine dimensjoner og robinia-tredesign kan huskestativene integreres sømløst i ethvert naturlig miljø.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Norna Husker stativer

Norna Husker stativer

Husker er alltid populært på en lekeplass, og det er både sunt og morsomt å huske.

Huskestativene fra Norna er i høykvalitets FSC®-sertifiserte robinia-stolper, designet for skoler, institusjoner og det offentlige rom, hvor de kan integreres i det eksisterende landskapet.

Både borettslag, offentlige parker og plasser, har mange ulike brukere av lekeplasser, med vidt forskjellige alder og behov.

Vi har et bredt utvalg av vakre og spennende løsninger, alle produsert i bærekraftige materialer, med lave levetidskostnader.

SIK-Holz - Huskestativ

SIK-Holz - Huskestativ

Huskestativ fra SIK-Holz er laget av FSC®-sertifisert robinia-tre, som utmerker seg ved å være spesielt egnet for bakkekontakt, med lang levetid.

SIK-Holz har et stort utvalg husker; dekk og sete husker, fuglerede husker, bever hale husker, par husker, baby husker, etc.

Når barn er sammen på husken, forbedrer de sine sosiale ferdigheter, får selvtillit, forbedrer motorikken og stimulerer sansene.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Tilbehør til Huskestativ

Tilbehør til Huskestativ

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg