Tilbake

Karuseller for Naturlekeplasser

En sikker vinner

En snurr på en karusell tilfører mye god latter, sosialt samvær og er samtidig med på å styrke barnas evne til balanse og derved også deres fysiske og motoriske utvikling. En god balanse forutsetter god kommunikasjon mellom hjerne og muskler, slik at vi reagerer på signalene som kroppen sender. Balansen er grunnlaget for barnets fysiske og motoriske utvikling

Vi har et av Danmarks største utvalg av unike karuseller for naturlekeplasser og vi har definitivt en karusell som passer deg perfekt. Utvalget av karuseller under naturlekeplasser er helt innarbeidet FSC®-sertifisert tre. Treet kommer fra avskoging med respekt for mennesker og natur, noe som sikrer både miljøet og de sosiale forholdene i skogene.

Proludic Origin - Karruseller
SIK-Holz - Karruseller
Proludic Origin - Karruseller

Proludic Origin - Karruseller

Karuseller er gode lekeapparater som med fart og spenning garantert gir surr i magen, og som er med på å skyve grensene til barnet mot. Karuseller trener både barnets sosiale evner gjennom samarbeid og hvordan kroppen tåler rotasjonskraften. Det krever både styrke og spenning i hele kroppen for å holde på karusellen under en snurr.

Når barn snur seg, stimuleres den vestibulære sansen, noe som er spesielt bra da det danner grunnlaget for at barna senere tør å kaste seg ut av balanseaktiviteter og danner grunnlag for lettere læring.

Karuseller i Origin-serien er laget av robinia-tre. Dimensjoner og design passer perfekt inn i ethvert naturlig miljø, og gir barna en opplevelse som forbedrer deres motoriske, taktile og sensoriske ferdigheter.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

SIK-Holz - Karruseller

SIK-Holz - Karruseller

Karuseller fra SIK-Holz er alle bærekraftig produsert, med tanke på lave levetidskostnader; laget av FSC®-sertifisert Robinia-tre, som utmerker seg ved å være spesielt egnet for bakkekontakt, med lang levetid.

SIK-Holz karuseller er designet for skoler, institusjoner og det offentlige rom, hvor de kan integreres i det eksisterende landskapet.

Både borettslag, offentlige parker og plasser, har mange ulike brukere av lekeplasser, med vidt forskjellige alder og behov. Karusellene inviterer til både individuell men spesielt sosial lek. Balanseevnen settes på prøve, og det er rikelig med anledning til latter, svimmelhet og magekilden.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg