Tilbake

Klatrestativ - Klassiske lekeplasser

Hos UNIQA er det et bredt utvalg av klatrestativ som inviterer til bevegelse, lek og sosialisering. Klatrestativer er utviklingsarenaer for barn, hvor helt grunnleggende ferdigheter bygges og finpusses. Bevegelse er sentralt i utforskningen av miljøet, og det er nettopp gjennom utviklingen av samspillet mellom motoriske ferdigheter med kognitive sentre at en fornyet forståelse av verden oppstår. Den frie kroppslige læringen, som klatrestativet stimulerer i stor grad, danner grunnlaget for erfaringsgrunnlaget som barn i alle aldre blir kjent med i møte med nye eller lignende miljøer.

Ixo Serien

IXO-serien er utviklet spesielt med tanke på pre-tenåringer. Pre-tenåringer viker unna utstyr designet for yngre barn, de vil både utfordre og tiltrekke hverandres oppmerksomhet samt sette sine egne spilleregler. IXO-seriens store utvalg av testelementer gir en utbredt og langvarig appell for juniorbrukere på enhver lekeplass.

Designet henter sin inspirasjon fra moderne arkitektur og går for et bevisst moderne utseende med transparente strukturer og rene linjer. Serien finnes i to versjoner med henholdsvis metallpeler og trepeler, noe som gjør at konstruksjonene kan tilpasses et mer naturlig eller urbant utseende etter behov.

Kanopé Rope Serien

Inspirert av naturen engasjerer Kanopé Rope lekeapparater barn i alle aldre i morsom og aktiv lek. Kanopé-serien gir barn i ulike aldre muligheten til å utforske begrepet klatring i vid forstand. Spillet på konstruksjonene kan være horisontalt, vertikalt, noen ganger bratt og ustabilt. I tillegg er det flere sklialternativer enten i tauene, den tradisjonelle sklien eller Speed ​​​​Slide. Barn kan nyte hvilken som helst lekefunksjon i denne strømlinjeformede og moderne designen. Klatre til et tretårn, kryss en bro, bruk tau for å skalere skogen eller naviger en sti gjennom vegetasjon. Lekeelementene er montert i bakkeoverflaten, og de første plattformene er 1,17 m høye, noe som gir enkel adkomst for yngre barn fra 2 år og oppover. Eldre barn foretrekker tretoppene og kan klatre opp til 1,77 m på de høye plattformene. Ved å bruke buede linjer og organiske former er den modulære Kanopé-serien trygg, robust og holdbar.

Climbing Basic Serien

Climbing Basic-serien lar barn teste balansen, smidigheten og koordinasjonen gjennom grunnleggende klatreverktøy. Serien består av ulike sammensatte klatreelementer inkludert nett, klatrevegger, stiger og saltobarer, som alt avhengig av kombinasjonen gir ulike vanskelighetsgrader for ulike aldersgrupper og evner.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg