Tilbake

Klatrestativ - Naturlekeplasser

Det er flere grunner til at det er bra for barn og unge, i ulike aldre, å leke i klatrestativ og utforske begrepet klatring i vid forstand. I tillegg til å styrke den enkeltes evner i krysskoordinasjon og bevegelse, utvikles konsentrasjonen og forståelsen av kroppen i rommet. Dette er et verktøy for både lek og trening med stimuli for læring, fysisk og motorisk utvikling, fellesskap og helse.

Utvalget av klatrestativ under naturlekeplasser er alle laget av FSC-sertifisert tre. Treet kommer fra avskoging med respekt for mennesker og natur, noe som sikrer både miljøet og de sosiale forholdene i skogene.

Norna Klatrestativer
SIK-Holz Klatrestativer
Norna Klatrestativer

Norna Klatrestativer

Klatrestativer fra Norna er produsert i bærekraftige materialer som sikrer lave levetidskostnader; laget av høykvalitets FSC®-sertifiserte Robinia-stolper.

Nornas utvalg av klatrestativ henvender seg til ulike aldersgrupper og er kombinert på et utall måter som utfordrer og stimulerer både motorikk og lekenhet. Klatresystemene inviterer til lek, hvor både fantasi og fysikk står i høysetet.

Lekeapparatene er tilrettelagt for skoler, institusjoner og det offentlige rom, hvor de kan integreres i eksisterende landskap og brukes, både som lekeplassanlegg og/eller trimvei for alle aldersgrupper.

Både borettslag, offentlige parker og torg har mange ulike brukere av lekeplasser med vidt forskjellig alder og behov. Det er derfor viktig at det må være noe å ta igjen for alle og lekeplassen skal ha høy attraksjonsverdi over lang tid.

SIK-Holz Klatrestativer

SIK-Holz Klatrestativer

SIK-Holz Klatrestativer er i FSC®-sertifisert Robinie-tre, som utmerker seg ved å være spesielt egnet for bakkekontakt, med lang levetid.

Klatrestativene varierer i størrelse, lekefunksjoner og vanskelighetsgrad - f.eks er underlaget giftig, trening/kondisjon, rehabilitering eller med inspirasjon fra militærkurs.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg