Tilbake

Lekehus for Naturlekeplasser

Lekehus er populært på enhver lekeplass og kan også inngå som en utvidelse til andre lekeapparater som f.eks. klatrestativer. Lekehus er fantastiske steder for små barn å leke eller prate, og den detaljerte utformingen gjør at de fungerer som en stimulans for rollespill og er et ideelt sted for barn å ta en pause før de begir seg ut på andre aktiviteter. Om sommeren, når værforholdene er varme og lyse, gir lekehus også den nødvendige skyggen fra solen og på dager med vind og regn kan de fungere som ly.

Proludic Origin - Lekehuse
Norna Lekehuse
SIK-Holz Lekehuse
UNIQA Design Lekehuse
Carla lekehus-Serien
Proludic Origin - Lekehuse

Proludic Origin - Lekehuse

Lekehus fra Origin-serien inneholder svært ulike temaer, uttrykk og høy spilleverdi.

Husene fra denne serien har form av treet de er laget av. Fargene er nøytrale og design og natur støtter hverandre, så bl.a. lekehusene fra denne serien passer naturlig inn i omgivelsene. Denne forbindelsen med naturen gir barna en opplevelse som forbedrer deres motoriske, taktile og sensoriske ferdigheter.

Med Origin-serien leker barn i naturen, med naturen og ved å bruke naturen.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Norna Lekehuse

Norna Lekehuse

Lekehusene fra Norna er alle bærekraftig produsert, med tanke på lave levetidskostnader; Laget av høykvalitets FSC®-sertifisert lerk eller Robinia-tre, designet for skoler, institusjoner og det offentlige rom, hvor de kan integreres i det eksisterende landskapet.

Nornas utvalg av lekehus er bredt med svært ulike tema, uttrykk og høy lekeverdi. Lekehusene danner rammen om mange gode og morsomme spill, hvor fantasien og det sosiale i stor grad spiller inn.

Lekehusene fra Norna kan stå frittstående, monteres i sandkassen eller kombineres med andre lekeapparater.

SIK-Holz Lekehuse

SIK-Holz Lekehuse

Lekehus fra SIK-Holz er laget av FSC®-sertifisert Robinia-tre, som utmerker seg ved å være spesielt egnet for bakkekontakt, med lang levetid.

SIK-Holz har et stort utvalg håndlagde lekehus – utformet i heltre. De kan stå frittstående, monteres i sandkassen eller kombineres med andre lekeapparater som klatresystemer, hinderløyper, sklier m.m.

Utvalget av lekehus fra SIK-Holz er bredt og kan integreres i ethvert miljø der barn kan inkorporere dem i rolleleken gjennom lek.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

UNIQA Design Lekehuse

UNIQA Design Lekehuse

Lekehus fra UINQA Design er designet for privatpersoner, skoler, institusjoner og det offentlige rom, hvor de kan integreres i det eksisterende landskapet.

Utvalget av lekehus fra UNIQA Design består av hovedprodukter med mulighet for ulike tilleggselementer som verandaer, bord og benker. Lekehusene danner rammen om mange gode og morsomme spill, hvor fantasien og det sosiale i stor grad spiller inn.

Lekehusene kan stå frittstående, monteres i sandkassen eller kombineres med andre lekeapparater.

Carla lekehus-Serien

Carla lekehus-Serien

Vakre lekehus fra UNIQA design. Tilgjengelig i ulike modeller med vinduer, benker eller sitteplasser. Lekehusene kan også males med RAL farge.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg