Tilbake

Små Leketårn - Klassiske Lekeplasser

Leketårn er perfekte arenaer for rollespill samt gode samlingssteder for fysisk trening. Her kan barna slippe fantasien fritt, stimulert av mange detaljer og originale lekefunksjoner. Elementer som klatrevegg, sklie eller stige på tårnet er bl.a. er med på å utfordre barnets fysiske og dermed motoriske evner.

Fysisk aktivitet forbedrer barns problemløsning, logiske tenkning, romoppfatning, arbeidsminne, selvoppfatning og oppmerksomhet og kan være et verktøy for en positiv utvikling av mentale, emosjonelle og sosiale prosesser. Dette krever varierende fysiske aktiviteter, som gir barna passende utfordringer.

 

Kanopé-serien
Diabolo-serien
IXO-serien
Biibox-serien
Vivarea-serien
Adventure-serien
Temalek - Små Leketårn
Temalek - Små Leketårn
Kanopé-serien

Kanopé-serien

Kanopé er en åpen invitasjon til lek og eventyr. Barn opplever spenningen i naturen, via strukturer designet for å se ut som trestammer og vilt gress som bøyer seg og svaier i vinden.

Veien gjennom kan være horisontal eller vertikal, og noen ganger bratt og ustabil. Barn fra to år og oppover kan klatre i alle retninger og opp og ned en rekke innovative taustrukturer med forskjellig form.

På lekeplassen kan de leke akrobater, linedansere og sette fart nedover tradisjonelle berg-og-dal-baner eller Speed ​​Slides.

Alle utgavene bærer Kanopés signatur. Strømlinjeformet og moderne design.

- Proludic handles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

Diabolo-serien

Diabolo-serien

En kombinasjon av lekeopplevelser...

Diabolo-serien fungerer som en sentral komponent i ethvert lekeområde. Med plattformer i høyde fra 60 cm til 177 cm og med mange forskjellige lekefunksjoner passer Diabolo-serien for barn fra 2 til 12 år.

Den modulære karakteren til Diabolo-serien gjør det mulig å kombinere for å passe akkurat det området den skal brukes i.

Modulene kan tilpasses en bestemt alder eller brukes til å oppmuntre til samhandling mellom barn med ulike evner på grunn av aldersforskjell eller evner.

De klassiske "må-ha"-spillefunksjonene er inkludert i hver modul. Disse funksjonene er forskjellige i kompleksitet og detaljer og gir derfor barna flere muligheter til å oppdage, bli utfordret og ha det gøy.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

IXO-serien

IXO-serien

En bestselger blant de litt større barna.

IXO-serien er designet med tanke på de litt større barna. Serien har mange utfordrende elementer, designet for å stimulere barnas sanser og motoriske ferdigheter.

Serien er ikonisk i hele Skandinavia, og kjent for et design som med sine rene linjer og transparente uttrykk henter inspirasjon i moderne arkitektur

I tillegg til de motorstimulerende elementene, ligger det transparente også til grunn for den store populariteten til IXO-serien. IXO tilpasser seg sine omgivelser og er perfekt for skoler, fritidsklubber, idrettslag og offentligheten generelt.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Biibox-serien

Biibox-serien

For barn på jakt etter spenning, eventyr og nye lekekamerater

Dette lekeområdet er det ideelle møtestedet for barn i alderen 2 til 12 år som er ivrige etter å sette motoriske ferdigheter på prøve.

Biibox-serien har en presis og moderne stil med en kombinasjon av stramme kurver og overveiende metallmaterialer, fremhevet av fargerike paneler.

Den modulære designen er i stand til å møte alle typer krav og lar lekeplassen gli sømløst inn i omgivelsene.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Vivarea-serien

Vivarea-serien

Vivarea-serien tilbyr et bredt spekter av stimulerende lekeelementer for barn fra 3 år til ca 8. Vivarea kan brukes av et stort antall barn og har et stort antall lekefunksjoner for å forbedre læring og motorikk.

Serien kapsler inn den søreuropeiske stilen og leketårnene henter sin inspirasjon fra middelhavslandsbyer som ligger i fjellet med ulike nivåer, rom, former og høyder Halvsirkelformede terrasser, smale eller rette gangveier, smarte variasjoner i plattformnivåer, lukkede eller åpne lekehus.

De laveste gangbroene er 60 cm fra bakken, for å sikre enkel tilgang for mindre barn. Barn kan da klatre opp på plattformer, utstyrt med solide barrierer, til en maksimal høyde på 1,37 cm. Større barn finner ofte glede av å klatre i nett, vegger, staver eller stiger for å teste og utvikle sine fysiske evner.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Adventure-serien

Adventure-serien

Adventure-serien tar jungeltemaet under vurdering og gir barna, gjennom tallrike detaljer og originale lekefunksjoner, muligheten til å fordype seg i den grønne underskogen.

Denne serien med små leketårn er identitetsskapende for lekeplassen, perfekte arenaer for rollespill og gode samlingsplasser for fysisk utfoldelse.Enten det er en safari i jeepen eller å krysse hengebroen, kan uforferdede oppdagere gå ut på leting av det hemmelige tempelet mens du møter en mengde ville dyr underveis. Begrenset kun av fantasi. For å støtte følelsen av og inspirere til lek midt i en tropisk skog, er tårnene overveiende holdt i fargene oransje, brunt og grønt.

- Proludic handles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

Temalek - Små Leketårn

Temalek - Små Leketårn

De små leketårnene under temaspillserien er identitetsskapende for lekeplassen, perfekte arenaer for rollespill og gode samlingsplasser for fysisk utvikling. Gjennom ulike temaer forvandles lekeområdet til en forestillingsverden, og her kan barna slippe fantasien løs, stimulert av tallrike detaljer og originale lekefunksjoner. Elementer som klatrevegg, sklie eller stige på tårnet er bl.a. er med på å utfordre barnets fysiske og dermed motoriske evner.

Bruk temaspill som et læringsverktøy eller som et sosialt verktøy – la barna lære på en ny og spennende måte; enten det er en fengslende historietime eller en begivenhet som kan underbygge det sosiale fellesskapet.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Temalek - Små Leketårn

Små Leketårn - Aluplay

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg