Tilbake

Rutsjebaner for Naturlekeplasser

Rutsjebanen utgjør lekeplassens naturlige sentrum og attraksjon, hvor impulsen til å bli ledet fra et nivå til et annet i en susende og lett bevegelse kan virke nærmest uimotståelig for ethvert barn. Den varige gleden ved å klatre og gå ned i en gjentatt rutine stimulerer også styrke, balanse og andre grunnleggende grovmotoriske ferdigheter samt bidrar til trening gjennom morsom og gjentatt lek.

De bærende trekonstruksjonene i utvalget av sklier under naturlekeplasser er alle laget av FSC®-sertifisert tre. Treet kommer fra avskoging med respekt for mennesker og natur, noe som sikrer både miljøet og de sosiale forholdene i skogene.

Proludic Origin - Rutsjebaner
Norna - Rutsjebaner
SIK-Holz - Rutsjebaner
Diverse Natur Rutsjebaner
Proludic Origin - Rutsjebaner

Proludic Origin - Rutsjebaner

Rutsjebaner er ofte en stor sideelv og førstevalget når du besøker en lekeplass. Farten og den kilende følelsen i magen utløser gledesrop og sørger for mye moro og energi.

Å bruke en rutsjebaner er veldig bra for et barns utvikling. Det styrker og stimulerer bl.a. balansen, kroppsbevisstheten og grovmotorikken, ved at barnet må reise seg og sette seg ned, for å kunne skli ned og så forfra igjen og igjen.

Trekonstruksjonene som lysbilder i Origin-serien er montert på er alle laget avFSC®-sertifisertrobinia tre. Dimensjoner og design passer perfekt inn i ethvert naturlig miljø.

Med Origin-serien leker barn i naturen, med naturen og ved å bruke naturen.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Norna - Rutsjebaner

Norna - Rutsjebaner

Rutsjebaner fra Norna er alle i høy kvalitet og tidløs design som passer inn i både naturlige og urbane miljøer.

Stålskliene kan enten monteres separat og integreres i eksisterende miljø eller kombineres med andre lekeapparater i FSC®-sertifisert tre som en utvidelse av lekeområdets lekefunksjoner.

SIK-Holz - Rutsjebaner

SIK-Holz - Rutsjebaner

Rutsjebaner fra SIK-Holz kombineres alltid med lekeapparater; lekehus, tårn, klatresystemer osv., som alle er bærekraftig produsert, med tanke på lave levetidskostnader.

Lekeapparater som skliene er lagt til er laget av FSC®-sertifisert robinia-tre, som utmerker seg ved å være spesielt egnet for bakkekontakt, med lang levetid.

SIK-Holz Rutsjebaner er designet for skoler, institusjoner og det offentlige rom, hvor de kan kombineres med andre lekeapparater i eksisterende landskap.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Diverse Natur Rutsjebaner

Diverse Natur Rutsjebaner

UNIQA har et bredt utvalg av ulike sklier for naturlekeplasser, hvor det er mulig å integrere dem i det eksisterende landskapet enten for montering på et tårn eller en høyde.

Stålsklier varer lenger og tåler de mange timene med daglig bruk, derfor egner de seg spesielt godt til både skoler, institusjoner og offentlige rom.

En sklie på lekeplassen kan sørge for mye moro og energi blant barna, og det er sklier for både store og små.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg