Min ønskeliste (0)

Helstøpt gummidekke - Kreative lekemiljøer

Helstøpt gummidekke - Kreative lekemiljøer

Gummiunderlag - Kreative legemiljøer

Gummiunderlag – kreative lekemiljøer

Kreativ og miljøvennlig løsning til unike lekeplasser

Kreativt gummidekke gjør leken enda mer spennende for barna. I mange tilfeller kan det kreative gummiunderlaget utgjøre selve lekeplassen og det er kun fantasien som setter grenser for utforming, grafikk og farger.

Læring og lek i det fleksible gummiunderlaget

Gummidekket kan designes akkurat som du ønsker det og en av de beste ting ved gummien, er at kan skape læring i selve underlaget. Vi designer underlaget ut fra deres behov for læring og tilpasser det helt perfekt til den tiltenkte målgruppen.

Overholder de høyeste standarder innenfor sikkerhet: TÜV

Man må aldri gå på kompromiss med barns sikkerhet. Vår gummi er testet og overholder de høyeste kravene innenfor sikkerhet: TÜV. Gummien er sertifisert til å overholde sikkerhet innen lek og fallhøyder NS/EN1176 og NS/EN1177.

Markedets beste kvalitet

Vårt gummidekke er det mest sertifiserte gummibelegget på markedet. Gummien er UV-behandlet så du er sikker på at fargen holder hele levetiden. Det blir dessuten produsert i Europa, som en av de få produktene på markedet.

Den miljøvennlige løsningen

Playtop har sammen med Nike sørget for å resirkulere gummien fra deres produkter, så det nå blir brukt til gummiunderlag på aktivitetsområder istedenfor at det ender et sted i naturen. Det inngår ca 22 par sko pr m2 og det er opptil 91% resirkulert gummi. All gummien er faktisk resirkulert (upcyclet) og de siste 9% er limen som blir brukt til å holde grummigranulatet sammen. Gummien er også sertifisert i henhold til EN71-3 (slikktest) som er den samme testen som blir bruk til leketøy, smukker og annet til barn

Branntestet og godkjent til takløsninger

Gummien er testet og godkjent i forhold til de høyeste standarder med hensyn til brannsikkerhet. Det gjør blant annet at gummien er klart å foretrekke til takløsninger.

Så står du med et spennende takprosjekt eller et prosjekt hvor brannsikkerhet er i fokus, så ring til oss.

Det best drenerende gummiunderlaget

Vår gummi er ekstremt permeabelt og derfor har vi vært med til å gjøre flere LAR prosjekter i Danmark. Det er prosjekter hvor det skaper mer verdi for prosjektet enn bare å samle opp vatn. Vårt gummiunderlag er faktisk 10 ganger mer drenerende enn standarden EN15330-1:2007 foreskriver.

  • Markedets beste kvalitet
  • Den miljøvennlige løsningen
  • Det best drenerende underlaget
  • Testet og godkjent som leketøy til barn

Inspirasjon til Gummidekke – kreative lekemiljøer

Branntestet og godkjent til takløsninger
Den miljøvennlige løsningen
Integrert lek
UV-behandlet så gummien holder fargen
Opptil 91% resirkulert materiale i samarbeid med Nike
Det inngår 22 par gummisko pr m2 Nike Grind
Kun fantasien setter grenser
Det best drenerende underlaget
Testet og godkjent som leketøy til barn
Underlaget blir en del av leken
Kan installeres på alle faste underlaga
Vi er de eneste med vindtest