Min ønskeliste (0)

Helstøpt gummidekke

Gummidekke – det beste fallunderlaget til lekeplassen

Gummiunderlag kan installeres i alle former og vinkler. Vi anbefaler alltid å bruke gummidekke som fallunderlag på lekeplassen. Det gir mange muligheter! Du kan blant annet tegne læringsmiljøer ned i underlaget, og på den måten blir det et multifunksjonelt underlag som barna kan leke med samtidig som det beskytter dem når de faller.

Få designet et fallunderlag til ditt unike behov

Morsomt fallunderlag med gummidekke

Bruker dere gummidekke i utemiljøet på skolen eller barnehagen din, får dere et fallunderlag som er morsomt og spennende for barna. Mange steder brukes gummiunderlaget som den primære delen av lekeplassen. Det er kun fantasien som setter grenser for mulighetene. Ved å velge gummidekke, får du en løsning som sliter mindre på lekeapparater og utstyr så vel som områdene rundt lekeplassen, både utendørs og innendørs.

Gummiunderlag krever ikke vedlikehold

Selve gummiunderlaget krever ikke vedlikehold og er det fallunderlaget med lavest mulig levetidskostnader. Gummidekket inneholder en stor mengde resirkulert gummi - opptil 91 % - så det er samtidig en god løsning med tanke på miljøet.

Med gummidekke fra UNIQA vil du få:

  • Et levende fallunderlag – kan utgjøre selve hjertet av lekeplassen
  • En god løsning for miljøet – inneholder opptil 91 % resirkulert gummi
  • Vedlikeholdsfritt underlag – selve gummidekket krever ikke vedlikehold.
  • Minimal slitasje – medfører mindre slitasje på lekeutstyr og miljøet
  • Den billigste løsningen – etter bare 4 år er løsningen billigere en flis, sand og grus.

Fallunderlag i henhold til sikkerhetskrav

UNIQA har valgt å bruke 15 mm gummi på toppen, istedenfor 10 mm som er normalt, da det gir deg en bedre og sikkere løsning. Gummiunderlaget har mange sertifikater – inkludert TÜV, slikke test, rullestol, brann og dren og overholder de strengeste krav til sikkerhet og fallhøyde i henhold til NS/EN1176 og NS/EN1177.

Gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres gummidekke før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten før dere tar en viktig beslutning.

Har du et spørsmål eller ønsker du et gratis løsningsforslag?