Min ønskeliste (0)

Kork fallunderlag

Kork fallunderlag

Kork – miljøvennlig fallunderlag

Fallunderlag i kork fra Corkeen er 100% naturmateriale og er primært resirkulert kork fra andre korkproduksjoner og belaster dermed miljøet minst mulig. Korken til fallunderlaget blir supplert med friskhøstet kork. Korken blir høstet av korktre uten at treet blir skadet. Korken, som er barken på treet, vokser frem igjen helt naturlig. Kork er et naturmateriale som det er rikelig av i naturen, og inneholder ingen kemikalier. Når du bruker fallunderlag fra Corkeen, er du dessuten med til å redusere produksjonen av plastikk og spredning av mikroplastikk. Fallunderlaget kan resirkuleres til f.eks produksjon av korkstier og andre korkproduksjoner.

Slitesterk kvalitet som drener optimalt

Fallunderlag i kork fra Corkeen er veldig slitesterkt, Kork blir blant annet brukt til gulv og er et av de mest slitesterke materialer til underlag. Underlaget drener godt, så man får ingen problemer med vann i fallunderlaget ved store skybrudd.

Minimalt vedlikehold på fallunderlag i kork

Når man bruker kork som fallunderlag, får man et underlag med minimalt vedlikehold. Dessuten er slitasje på redskaper på et minimum, og man får mindre skitt med inn i bygninger, enn hvis man f.eks anvender fallsand. Underlaget er testet i henhold til EN1177.

Andre grunner til å velge kork som fallunderlag

Kork har en naturlig lav overflatetemperatur sammenlignet med andre fallunderlag. Det er godt for de minste barna som kryper rundt på underlaget, og behagelig når det lekes i bare tær.

Corkeen underlag produseres av verdens største korkprodusent

Corkeen kork blir produsert av Amorim Group, som er verdens klart største produsent av kork. De har over 150 års erfaring med korkproduksjon og kvaliteten har alltid vært i helt i topp. Amorim har fokus på miljøvennlig produksjon, så de belaster miljøet minst mulig. Vi er veldig stolt av vårt samarbeid med Amorim omkring Corkeen kork fallunderlag.

  • Miljøvennlig
  • Varig kvalitet
  • Minimalt vedlikehold
  • Testet i henhold til EN1177

Inspirasjon til fallunderlag i kork

Korken høstes uten å skade treet
100% naturlig materiale
Slitesterk overflate
Unikt naturlig utseende
Lav overflatetemperatur