Min ønskeliste (0)

Klatrepark

Klatrepark - den ultimate motoriske utfordringen

Klatrepark - den ultimate motoriske utfordringen

Vis mindre

Her finner du alle typer klatrestativ, klatretårn og hele klatreparker til skoler, barnehager, kommuner og alle andre typer institusjoner. Alt fra naturlige tarzanbaner med tau og trestammer, til mer moderne klatreapparater i alle regnbuens farger.

Klatreparker fra UNIQA skaper stor glede hos barna. Lekeplassen blir forvandlet til en fargerik oase dere barna kan utfordre sine motoriske evner i armgrep og taustiger, balansere på trestammer og taubroer og ha det gøy sammen.


Stort sortiment av klatreparker

UNIQA har samlet Norges største og mest verdiskapende sortiment av klatrestativer og klatreapparater slik at du kan sette sammen en klatrepark som passer din skole, barnehage eller annen institusjon. Du finner klatreapparater i alle prisklasser med en kvalitet som alltid er i toppklasse. Med hjelp fra oss får du den optimale klatreparken tilrettelagt etter dine ønsker, behov og budsjetter.

Etter at behovene dine er spesifisert, vil våre landskapsarkitekter utarbeide en gratis, uforpliktende og unik klatreløsning for dere, som vil bli presentert ved hjelp av 3D tegninger eller video. Så snart det foreligger en underskrevet avtale, setter vi i gang med arbeidet. Når prosjektet er ferdig montert og overlevert til dere, følger vi løpende opp på hvordan den nye klatreparken fungerer. Vi tilbyr også en vedlikeholdsavtale, hvis du ønsker det.

 

Med klatrepark fra UNIQA vil dere få:

 • En unik og sikker løsning – Norges største og mest verdiskapende sortiment.
 • Ekstremt høy lekeverdi – mulighet for en fargerikt klatrepark med uendelige muligheter
 • Utfordringer – barna blir utfordret motorisk og intellektuelt.
 • Sparing og rådgivning – UNIQA har egne rådgivere, landskapsarkitekter og erfarne montører.
 • Gratis prisoverslag – få utarbeidet profe


Skap en unik lekeplass og få hjelp til å realisere ditt prosjektBruk synkende rekkefølge

1-16 of 57

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Filtrér Produkter

Bruk synkende rekkefølge

1-16 of 57

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4