Min ønskeliste (0)

Tårnsystemer

Tårnsystemer

Et lekeapparat med høy lekeverdi

Leketårn gir mange muligheter for forskjellige lek, endten om det er høydepunktet på lekeplassen, eller del av en større klatrepark. UNIQAs naturleketårn byr på all den spennende og utfordrende lek du kan tenke deg.

Her finner du klatremiljø for alle. Et klassisk lekeredskap med høy lekeverdi, som barn elsker. Leketårnene er laget i beste kvalitet og i et rent design. Vi har mange bestselgere som barn liker. Dere får garantert mye lek og bevegelse med våre klassiske og moderne leketårn.

Med leketårn fra UNIQA vil dere oppnå:

  • Norges største utvalg – vi har Norges størst utvalg av leketårn, og helt sikkert noe som passer deres behov og ønsker.
  • Miljø med muligheter  barn elsker å klatre, derfor anbefaler vi alltid et miljø med gode klatremuligheter.
  • Beste sikkerhetskrav  sikkerhet er viktig for oss på våre lekeplasser, og lekeplassene lever alltid opp til de strengeste sikkerhetskravene.
  • Aktive og sunne lekeområder  våre leketårn i tre er perfekte for aktiv og sunne opplevelser.
  • Vedlikeholdsfrie leketårn  vi anbefaler alltid en årlig gjennomgang av lekeplassen for sikkerhets skyld.

Våre naturlekeplasser er fremstilt av Robiniatre. Det er Europas sterkeste tresort og kan brukes uten kjemisk beskyttelse. Dette betyr at lekeapparatene kan brukes uten kjemisk behandling og har mange års holdbarhet.

UNIQA tilbyr gratis løsningsforslag ut fra deres behov

UNIQAs arkitektteam er klare til å gi dere et løsningsforslag som vil visualisere deres løsning før dere skal ta en investeringsbeslutning. Detaljerte arkitekttegninger vil gi dere den beste oversikten, før dere tar en viktig beslutning. Kontakt oss på telefon 51 66 76 10  for mer informasjon.Få veiledning til hvilket tårnsystemer, der passer til ditt behov
Se vårt utvalg av tårnsystemer


Les mer