Tilbake

Funksjonsrom

Skape muligheter for kreative og nysgjerrige barn

Barn elsker å kle seg ut, male, hamre, lese og leke forskere, noe det er rikelig med muligheter for med produktene i denne delen. Her er utvalget av møbler fra UNIQA til bruk i selskapslokalene med på å understøtte en morsom og kreativ hverdag som stimulerer barna.

Diverse til funktionsrum

 

Sprog og bibliotek

 

Guide til funksjonsrom

Rom for læring

Barn elsker å kle seg ut, male, hamre, lese og leke vitenskapsmenn. Med møbler fra UNIQA funksjonsrom får du møbler som understøtter en morsom og kreativ hverdag som stimulerer barna.

Kreativitet

Velg noen verktøy som appellerer til barnas fantasi og kreativitet. En god innredning kan inspirere til morsomme leker og kognitiv utvikling. Dette påvirker både personlig utvikling og sosiale ferdigheter.

Kognitiv læring

Oppnå kroppslig kognitiv læring i vårt funksjonelle rom. Barna får dypere innsikt i egen kropp samt muligheter til å utøve kunst og lære om teknikk.

Velg slitesterk kvalitet

Ved valg av verktøy til selskapslokaler anbefaler vi alltid å velge en løsning av høyeste kvalitet. Den høyere investeringen betaler seg selv mange ganger.

Personlig utvikling

Det er utrolig viktig å skape et miljø hvor barna har mulighet til å være kreative og eksperimentere på sine egne premisser. Et miljø som oppmuntrer til fordypning bidrar til å oppnå optimale læringsforhold. Det skal være et rom hvor det enkelte barn utfordres på sitt respektive nivå.

  • Ny kunnskap, mye læring og eksperimenter
  • Å bekrefte seg gjennom nye utfordringer
  • Kreativitet og fordypning

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg