Tilbake

Speciallavet i samarbejde med kunden

Garderober og velkomst i barnehager

En god garderobe tar imot barn og foreldre. Det er derfor viktig å få laget en løsning som passer dine behov. Oftest er klesskapet det første rommet foreldrene ser. Det gir derfor et godt førstehåndsinntrykk av hele barnehagen, når det er en god garderobe.

KIDDO
Luxo
UNIQA
Innskrivningspult
For yttertøy
For fottøyet
Kleshyller
KIDDO

KIDDO-garderober

KIDDO garderober er laget av en slitesterk 18 mm bjørkefiner med 4-beins karusellkrok / dobbelkrok. Leveres med 2 hyller og fottøyrist, som er i forkrommet stålrør, så sand og skitt samler seg ikke i bunnen av klesskapet.

Praktisk og lett å rengjøre.

Garderoben leveres både på sokkel, med hjul med låsemekanisme og med eller uten benk. Innvendige standardmål pr. plass er 25 cm. Modulene leveres på 1-5 steder. Dører kan kjøpes.

Denne garderoben er en av våre mest populære garderober, da kvaliteten er på topp, men det enkle designet gjør prisen gunstig samtidig.

Luxo

Luxo garderober

Luxo garderober er laget av en slitesterk 18 mm hvitpigmentert bjørkefiner med 4-beins karusellkrok.

Benken har fotstøtterist, i forkrommet stålrør, slik at det ikke samler seg sand og skitt i garderobebunnen.

Praktisk og lett å rengjøre.

Rom oppe er også tilgjengelig med dør. Innvendige standardmål pr. plass er 22 cm, 25 cm eller 28 cm. Dybden er 25 cm. Modulene leveres på 1-5 steder.  Prisene er pr. rom.

Dette er en av våre bestselgende garderober da du får mye garderobe ut av investeringen din.

UNIQA

UNIQA Garderober

UNIQA har i samarbeid med Friis & Moltke designet en garderobe som i tillegg til de klassiske funksjonene som oppbevaring av klær og vesker, også skaper en unik mulighet for et eventyrlig garderobemiljø med masse farger.

Det er kun fantasien som setter grenser for baksiden av garderoben. Du kan lage din egen fantastiske verden med prinsesser, riddere og drager.

Du kan også velge et mylder av farger til garderoben som er med på å lyse opp dagen. Bakdekselet er også tilgjengelig med akustisk løsning.

Innskrivningspult

Innskrivningspult

For yttertøy

For yttertøy

For fottøyet

For fottøyet

Kleshyller

Kleshyller

Opbevaring til personale

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg