Tilbake

Krakker til bruk på skolen

Hokki
IF
Rondo
Wild Studio
BIOSWING
New Star
Diverse Krakker
Hokki

Hokki - Krakker

Krakken er laget av 100 % resirkulerbart materiale av stabil, robust og ekstremt ripebestandig polypropylen. Setet med lett avrunding innover dekket med mykt skummateriale som gir komfortabel sittekomfort. Undersiden av foten er forsynt med termoplastisk materiale, som skrus sammen med en kropp.

Finnes som fast høyde eller som høydejusterbar, noe som sikrer optimal komfort for alle som bruker plastkrakkene.

IF

IF - Krakker

Taburetter med stålben ved bord Taburetter med stålben ved bord
Rondo

Rondo - Krakker

Ramme bestående av pulverlakkert stålrør eller aluminium fotkryss og gassfjær med plastkappe. Krakkene finnes i mange forskjellige størrelser og farger, samt mulighet for fotstøtter og forskjellige glidere.

Wild Studio

Wild Studio - Bærekraftig krakker

Produktene i Moon-serien er laget av 100 % resirkulert plast, plastavfall fra husholdninger og bedrifter. Det er kun brukt én type plast, polyetylen, som betyr at de er like resirkulerbare som de er resirkulerte. Faktisk kan Moon-serien omformes til nye produkter opptil 7 ganger.

Materialet har en glatt overflate som gjør krakkerne lett å rengjøre og tilfredsstillende å ta på. De er robuste og værbestandige og er derfor perfekte som uteservering i sosiale utemiljøer.

På grunn av produksjonsmetoden er hver krakk unik. Ingen ekstra farge eller materiale er lagt til, derfor er råvarene alltid enestående som unike verk. På denne måten blir du som menneske minnet på at alt har en spesiell verdi her på jorden.

Bæredygtig fremstillet taburet fra Wild Studio Bæredygtig fremstillet taburet fra Wild Studio
BIOSWING

BIOSWING® - Taburetter

New Star
Diverse Krakker

Diverse Krakker

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg