Tilbake

Myke møbler for barnehager

 

Oplevelsessofa
Barnsofa
Relax-serien
Motivsofaer
Breeze.upp- serien
Sekkestole
Hyggereder
Barnsofa

Sofa - Barnehage

Denne innbydende og myke møbelkolleksjonen, i formstabilt skum og avtagbart, vaskbart tekstil eller imitert skinn, gir med sitt klassiske formspråk barna et flott sted å ha det moro med venner. Designet er enkelt og tidløst, noe som gjør at møblene kan passe inn i ethvert rom og lar deg implementere det i individuelle romkonsepter med f.eks. et lese-/avslapningshjørne eller et rolig område med mulighet for å studere en god bok, høre på musikk gjennom hodetelefoner eller bare ta et hvil/avslappende opphold. Sofaene kommer med 1, 2 og 3 seter i et mylder av farger og med plass til ettertanke, læring, tilstedeværelse og omsorg.

Modulsofa for barn

Møbelsamling i formstabilt skum med limt trekk bestående av modulsofaer for barn og unge. Med sofamodulene kan du flytte rundt og montere etter behov og komme som en 1-person, 2-person, 3-person og en hjørnemodul i både skinnimitasjon og stoff - i fire kombinerte fargevarianter og tilbyr nesten ubegrensede kombinasjonsmuligheter . Samlingen er motstandsdyktig mot urin og spytt, er lett å rengjøre og er desinfiserbar. Med det enkle, tidløse designet passer de inn i ethvert rom og gir mulighet til å implementere det i individuelle romkonsepter samt tilpasse modulsofaene til nye arrangementer – f.eks. et lesehjørne i barnesonen på barnebiblioteket eller et loungehjørne for avslapning i institusjonen. Kun fantasien setter grenser for møbleringsmulighetene.

Relax-serien

Relax-serien

Møblene i Relax-serien er alle stilige moduler som enkelt kan settes sammen etter behov og forvandle ethvert rom til et innbydende, multifunksjonelt og lekent område. Dimensjonene på modulene er nøye tilpasset hverandre, derfor er serien en perfekt løsning i forbindelse med optimal og fleksibel plassutnyttelse. Den høye kvaliteten på dekselet kombinert med komforten og fleksibiliteten til moduldesignet gjør denne serien ideell for ulike fritidsaktiviteter. Serien finnes i et stort utvalg farger og med fleksible ryggstøtter som settes inn i møbelkroppen og boltes fast i bunnen med skjulte bolter; det er ingen synlig maskinvare. Modulene består av polyuretanskum for optimal sittekomfort, og er trukket i et syntetisk skinnstoff som er brannhemmende, avtagbart og vaskbart. De høydejusterbare stålrørføttene sørger for stabile og robuste møbler.

Motivsofaer

Motivsofaer

I nesten alle spill er fantasi involvert. Fantasyverdenen er der barn får lov til å være nysgjerrige, utforskende, kreative og små oppfinnere. Med sitt figurative design kan motivsofaene bringe sansene i spill gjennom lek og daglige aktiviteter. Her kan barna både hvile, lese bok, finne på og utvikle spill samtidig som det er mulig for foreldre eller pedagoger å sitte komfortabelt og være med på aktivitetene.

Breeze.upp- serien

Breeze.upp- serien

Barnesofaen er beregnet for barn, men voksne kan også ta plass her.
Setehøyden er behagelig for liten og stor.

Breeze.upp kan fås høyre- eller venstrevendt, noe som betyr at sofaen kan passe inn i ethvert rom og gir mulighet til å implementere den i individuelle romkonsepter med f.eks. et lese-/avslapningshjørne eller en stillesone med mulighet for å studere en god bok eller rett og slett ta et hvile/avslappende opphold. Kombiner med plattformer i flere høyder, og skap rom for fordypning, læring, tilstedeværelse og omsorg.

Trekket er enkelt å vedlikeholde, om nødvendig helt avtagbart og vaskbart.

Sekkestole

Sekkestole

Sekkestoler med læring

Hyggereder

 Hyggereder og -Kroge

Sofaer

Puffer

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg