Tilbake

Skolemøbler som skaper rammer som utvikler mennesker

 UNIQAs 3 læringssoner

UNIQAs 3 læringssoner er først og fremst basert på vår verdi: læring, men våre tre andre verdier er også en del av et naturlig samspill, som bl.a. støttet av den fleksible og varierte utformingen av sonene. I UNIQA tilstreber vi inkludering og inkludering, slik at alle elever får mulighet til å delta på akkurat sitt nivå. For å styrke utviklingspotensialet er det løpende rom for tilbakemelding og coaching etter elevens behov i hver enkelt sone.

Sceneskift og Variasjon med skolemøbler

De 3 sonene gir mulighet for sceneskift og variasjon av sittestilling/kroppsstilling, noe som øker elevenes velvære og oppmerksomhet. I tillegg øker det elevenes mulighet for medbestemmelse, slik at deres individuelle behov dekkes og motivasjonen økes. Sonene gir mulighet til å samles til både felles undervisning og formidling av prosjekter, delta i mindre, gruppeorienterte fellesskap, hjernestopp, og til individuell ro og ettertanke.

Sammen skaper læringssonene et inkluderende læringsmiljø med fokus på trivsel, kommunikasjon, fordypning og utvikling. De er opp til mange ulike arbeidsformer og tilnærminger, slik at det skapes rom for hver enkelt elevs behov, uten at elever med spesielle behov stigmatiseres.

PLAY IS THE HIGHEST FORM

OF RESEARCH

Albert Einstein

Skolemøbler for bedre læring: Skolepulter, skolestoler, lærerbord og oppbevaring

Vi spesialiserer oss på skolemøbler for skoler og utdanningsinstitusjoner i Danmark. Når du kjøper UNIQAs møbler til skoler, som bord med lyddempende linoleum eller høytrykkslaminat, med ABS-kant eller innfelt heltrekant, er du alltid sikker på å få et produkt av slitesterke materialer som er enkle å vedlikeholde og har beste garantien på markedet. UNIQAs sortiment dekker mange typer møbler til skolebruk, de er spesielt utviklet for daglig bruk av glade elever og lærere.

Vedlikeholdsvennlige materialer til skolebruk

Vi kan blant annet tilby stoler i trefiner med eller uten trekk, som er supergode å ha i nesten alle klasserom. Når det gjelder rom som realfag eller kreative rom bør du vurdere å ikke polstre stolene, da det kan være søl, men dette og mye mer kan våre dyktige interiørkonsulenter gjøre for å hjelpe deg med å bestemme. Stoler i formstøpt plast er en god og slitesterk løsning, og det er mulig å velge mellom mange flotte design. Vi fokuserer på dine ønsker og behov for god ergonomi.

Skolemøbler i form av bord og stoler som kan justeres i høyden er et supergodt valg. De lar elevene veksle mellom å sitte og stå. Dette er spesielt bra for klasserom der elever og studenter jobber mye på egenhånd og i grupper med ulike materialer og prosjekter. Ergonomisk sett er dette det absolutt beste valget.

Bord og stoler på hjul er en klassiker innen skolemøbler og er valgt av mange. Det er enkelt å flytte rundt på møblene i rommet og ha ulike opplegg avhengig av om elevene skal ha tavletimer eller jobbe i grupper.