Tilbake

Høystole

Nomi Høystole
Nomi Mini - Brakett
Nomi Tilbehør
Diverse Høystole
Nomi Høystole

Nomi Høystole

Fantastisk testvinner
Forbrukerrådet THINK i Danmark og søsterorganisasjonen «Stiftung Warentest» i Tyskland har kåret Nomi barnestol til den suverent beste barnestolen på markedet.

Sikkerhet i en klasse for seg
28 sikkerhetsråd fra EUs medlemsland har i samråd med forbrukerråd og eksperter fra EU-kommisjonen hedret Nomi med en produktsikkerhetspris.

Trinnløs regulering
Både høystolen og hvilestolen Nomi kan justeres trinnløst. Helningen og høyden/dybden på setet og fotplaten justeres enkelt med et enkelt grep.

Nomi Mini - Brakett

Nomi Mini - Brakett for høystolen

Når barnet kan sitte selv, monteres Nomi Mini (brakett) på Nomi høystolen.

Nomi Mini er som en trygg arm rundt barnet ditt som må lære seg å sitte ved bordet selv. Nomi Mini oppfyller de strengere sikkerhetskravene, samtidig som den gir komfortabel støtte hele veien rundt – uten å begrense barnets frie bevegelighet.

Nomi Mini er enkel å montere. Med setet i øvre posisjon festes det først i sporet under setet og klikkes deretter godt inn i ryggstøtten – én side av gangen. I samsvar med de nye EN sikkerhetsstandardene er åpningene til barnets ben designet for å øke sikkerheten. Samtidig sørger de avrundede organiske formene for at barnet sitter komfortabelt og ikke begrenses i bevegelsene. For det er mye å utforske, smake og gjøre når man først begynner å sitte rett ved de voksnes bord.

Nomi Tilbehør

Nomi Tilbehør

Diverse Høystole

Høystole med trinnvis justering

Babystole og høystole skal kunne følge barnet gjennom oppveksten, derfor kan barnestolene tilpasses barnets høyde, både i rygg/sete og fotstøtte. I tillegg kan kleshengere og seler kjøpes for å støtte og holde styr på de mindre barna som sitter i høystolene.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg