Tilbake

Ballbinge Tilbehør

Utstyr som gjør ballbingen enda bedre

Ballvegger
UNIQA Soundsystem
Belysning
Ballvegger

Ballvegger

Høye bånd som gjør multibanen morsommere og enda mer multifunksjonell. I gjengene kan det installeres elektroniske resultattavler samt elektroniske spill som utfordrer respons og kondisjon i form av BIP-tester. En forutsetning for å ta BIP-testen er at du har tilgang til en applikasjon som lager pipelydene med riktig intervall.

På ballvegger kan du få montert en kraftig folie med skiver, der dine barn og unge kan trene presisjonsskuddene sine.

UNIQA tilbyr mange muligheter innen spesialutviklede motiver for kulevegger som f.eks. inkludere klubbinformasjonen din (logo, farger osv.), klubbhistorie eller andre beundringsverdige prestasjoner.

UNIQA Soundsystem

Gi ballbaingerne dine ekstra verdi

Spill musikk mens du spiller sport på banen. Det vil gi motivasjon til å gjøre en ekstra innsats. I tillegg bringer musikken barna sammen på et annet nivå.

Høyttalerne er også en viktig del av pipetesten, da den vil tillate deg å høre instruksjonene, og dermed hjelpe de som ikke har prøvd testen før.

  • Vi anbefaler at det er minst 4 høyttalere pr. 25 m2, for å skape en klar lyd.
  • Tåler all slags vær
  • Kan pares med smarttelefoner
  • Øker motivasjonen for idrett
Belysning

Riktig lys på ballbingen

Oppgrader bandene med et lydanlegg der barn og unge kan ta på seg telefonen og spille musikk mens de spiller ball. Det bidrar til å opprettholde et ekstra høyt aktivitetsnivå.

Det er montert lite lys i gjengene slik at banen er opplyst og kan brukes i de mørke vintermånedene og videre ut på sommerkveldene.

På større flerfelt anbefaler vi å legge til lystmaster.

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg