Tilbake

UNO / UNIQA Ballbinger

UNIQA Ballbinger
UNIQA Frittstående Ballvegger
UNIQA mobil sidebander
Tilbehør til UNO / UNIQA multibaner

Utviklet av UNIQA i samarbeid med DBU

UNIQA er Norges største leverandør av multibaner, og ingen forstår mulighetene og utvikler dem så godt som oss. Vi tilbyr derfor også interaktive ballvegger, høyttalere i gjengene, Bluetooth, løpeplasser, støy- og vedlikeholdsfrie kurs og en mengde andre ting som ingen annen tilbyder kan leve opp til.

  • Norges mest støydempende, vedlikeholdsfrie og miljøvennlige flerfelt

 

 

 

Ikke bare en ballbane, men en multibane

For noen år siden var en flerbane bare et område hvor man kunne spille fotball. Men i dag har rammeverket utviklet seg slik at flerbanen har blitt et mangfoldig sted hvor man kan møtes på tvers av kjønn, alder og idrettsinteresser.

Enten det er fotball, volleyball, basketball, håndball eller alt på en gang, har UNIQA ekspertisen til å skreddersy en multibane som sikrer, ikke bare, et godt utgangspunkt for sportslige aktiviteter, men som blir et samlingspunkt for sport, dans, musikk , presentasjoner, agility, fitness, crossfit og til og med skating

Eksempler på UNO / UNIQA Ballbinger

UNIQA Ballbinger
UNIQA Frittstående Ballvegger

UNIQA frittstående ballvegger

En frittstående ballvegg er en utmerket løsning for ulike idretter og treningsøvelser, som fotball, håndball og tennis. Fra intensivt fotarbeid til presise spark, den frittstående ballveggen møter utfordringene til flere idrettsutøvere. Det er en uunnværlig følgesvenn som tilbyr en plattform for å finjustere teknikker og foredle ferdigheter uten å bekymre deg for tilgjengeligheten til en treningspartner. Ballveggen gjenspeiler deres utvikling og styrke som et trofast speil.

Våre kulevegger er markedets mest støydempende, hvor det meste av lyden samles i den 20 cm tykke kuleveggen. Selve veggen er produsert i ekstrudert plast, mens rammen er laget av galvanisert stål. Dette gjør den utrolig robust mot slitasje og fungerer nesten 100 % vedlikeholdsfritt. Vi tilbyr også livstidsgaranti på våre UNIQA ballvegger.

UNIQA mobil sidebander

UNIQA mobil sidebander

Mobil sidebander tilbyr en eksepsjonell grad av fleksibilitet og funksjonalitet. Sidebandene muliggjør rask og enkel tilpasning av spilleområdet etter behov, noe som gjør dem ideelle for et bredt spekter av sport og arrangementer.

Det unike med flyttbare sidebander er deres evne til å lage skreddersydde lekeområder som kan tilpasses spesifikke krav og preferanser. Dette gjør dem ekstremt allsidige og egnet for både trening og konkurranseformål.

De bidrar til å skape en dynamisk og engasjerende atmosfære under idrettsarrangementer, der et definert spilleområde og markerte grenser bidrar til en tydelig og strukturert spilleopplevelse for både spillere og tilskuere. De skaper en følelse av profesjonalitet og dedikasjon til sporten.

Mobil sidebander er en uunnværlig ressurs for ethvert idrettsanlegg. Deres evne til å tilpasse seg ulike behov og deres bidrag til sikkerhet og spillopplevelse gjør dem til en viktig del av enhver sportsarena.

Tilbehør til UNO / UNIQA multibaner

Tilbehør til UNO / UNIQA multibaner

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg