Tilbake

Cageball

UNIQA er eksperter på ballbur i den beste kvaliteten på markedet

Vi har de beste ballburene på markedet i en unik kvalitet, som gjør vår løsning til den billigste på sikt. Kuleburene er ekstremt robuste og har en patentert støydempende membran. Vi har referanser til våre ballbur, som har stått i over 20 år.

Et betydelig bidrag til lek og sosialt samhold

Vi bor tett på byen og omgivelsene er ikke alltid skapt for fysisk aktivitet. Men hvis vi tenker oss om, kan eksisterende gaterom transformeres slik at de inviterer til aktivt samvær.

Enten du er byplanlegger, arkitekt eller ansvarlig for et borettslag, oppfordrer vi deg til å ta utfordringen og jobbe for tiltak som styrker sosialt liv og trygghet i byens gaterom.

Støydempende gummimembran som standard

Ballburet vårt er det mest støydempende på markedet. Vi har dokumentasjon og sertifikat på støyreduksjonen, og våre støydempende paneler beholder støyreduksjonen gjennom kuleburets levetid. Vår unike støysvake gummimembran reduserer støy til ca. 65 desibel.

Vedlikeholdsfritt kulebur i transparent design

Ballburet vårt er vedlikeholdsfritt, noe vi kan fortelle mer om på et møte med vår lokale rådgiver. Ballburet er gjennomsiktig og tar ikke utsikten fra omgivelsene.

Ballbur skaper mer trening og bevegelse

I følge Helsetilsynet skal vi ha 45 min. trene om dagen. Siden ballen naturlig er i konstant bevegelse og aldri går, skapes det mer og konstant bevegelse. Kuleburet er et godt alternativ til multibanene.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg