Min ønskeliste (0)

Digital ballvegg

En unik tilleggsfunksjon til ballbingen – ballvegg og BIP test

Ballvegg til ballbinge

Den elektroniske ballveggen kan integreres som en naturlig del av din ballbinge. Man kan velge mellom 4 innebygde aktivitetsspill eller lage dine egne. Du kan få pulsen opp, samtidig som du lærer samtidig. Enkel i bruk, spill alene eller sammen med andre. En perfekt tilleggsfunksjon når man skal investere i en ny ballbinge.

Tavlen kan brukes til scoringstavle, slik at man enkelt kan følge med på stillingen i kampen. Veggen blir bygget av 7 sensorenheter med et kontrollpanel. Delene er hærverkssikre og testet gjennom mange år på lekeplasser.


Lær mer om hvordan du får en digital ballveggScoringstavle og Bip Test

Bip-test er en tradisjonell kondisjonstest som er mye brukt innen fotball og andre idretter. Ved tavlen finnes en sensor som forteller deg når du skal starte. Når stemmer setter deg i gang, kan skal man løpe til den andre enden av bingen. Når du har trykket på sensoren får man beskjed om når man skal løpe tilbake. Nivået blir vanskeligere og vanskeligere, inntil man når max og man ikke når frem til sensoren i tide. Da vår man sitt kondisjonstall.

Med tavlen som er innbygd i ballbingen kan du enkelt finne ut om du er i samme form som Ronaldo som ryktes å ha kondisjonstall på 75! Bip testen kan være enkelt tilgjengelig for alle i klubben eller i lokalområdet.


Lær mer om hvordan du får en digital ballvegg