Min ønskeliste (0)

Bøygen: Hvor folk møtes

Naturlige møteplasser kan ikke defineres, det er noe som skapes og utvikles over tid. Det kan være akkurat den benken i den parken, eller det kan være et...Visa mer

Bøygen: Hvor folk møtes

Naturlige møteplasser kan ikke defineres, det er noe som skapes og utvikles over tid. Det kan være akkurat den benken i den parken, eller det kan være et sted hvor ulike ting skjer i et samspill. Et sted hvor du hver dag treffer hun med den raggete bikkja, mannen med morgenavisen, paret med den rød barnevogna som alltid sier hei og barn som klatrer i tre. Litt høyere for hver gang. 54 kan være et slikt sted.


Hvor folk leker

Alle er 12 år i en eplehage, og ingen er for gamle til noe som helst. Vi har designet en form, en installasjon, hvor den formålsløse leken og de umiddelbare bevegelsene gjør at veien blir til mens man leker. Her blir alle litt yngre, her trenger du ingen regi og hele nærværet av 54 inspirerer til hva du vil.


Hvor folk kommer i god form

54 er også et sosialt og utmerket treningssenter. Det er heller ingen bindingstid. Tren når du vil, tren når du er i nærheten eller legg inn noen styrkeøvelser på joggeturen. Her får du et titalls apparater i ett, hvor kroppen din er vektstang, noe som også styrker balansen. 54 skaper faktisk aktivitet.

 

Inspirasjon til trening:

 

Visa mindre

Skap et unikt sted for lek, aktivitet og bevegelseBruk synkende rekkefølge

1 artikler

Filtrér Produkter

Bruk synkende rekkefølge

1 artikler