Min ønskeliste (0)

Fotballmål- og tilbehør

Fotballmål- og tilbehør: Vi tilbyrde beste fotballmålene i markedet

UNIQA tilbyr markedets beste fotballmål. Våre HELO fotballmål er det foretrukne alternativ på Nou Camp i Barcelona, Old T...Visa mer

Fotballmål- og tilbehør: Vi tilbyrde beste fotballmålene i markedet

UNIQA tilbyr markedets beste fotballmål. Våre HELO fotballmål er det foretrukne alternativ på Nou Camp i Barcelona, Old Trafford i Manchester, Santiago Bernabeu i Madrid og mange andre store arenaer i Europa. Disse fotballmålene er brukt i alle EM og VM mesterskap arrangert på europeisk grunn på 2000-tallet.

Vår fotballmåler alle fullt sveiset og laget av den beste kvaliteten . Vår partner HELLO er et tysk selskap som i mer enn 40 år har produsert kvalitet utstyr for sport i aluminium. HELLO jobber kontinuerlig med å være i forkant av utviklingen av holdbare , funksjonelle og stilfulle produkter som oppfyller behovene til toppidrett samt mindre stadioner .

UNIQA fotballmål er i en årerække være den offisielle målet for EM og VM fotball .

HELLO er Europas største produsent av fotball i aluminium og sveiset aluminium produkter på en unik måte kombinerer en ekstrem robusthet og vedlikeholds med en letthet og administrasjon, står i dag i en rekke europeiske stadioner og treningsbaner . Spesielt kunstig nyte lett , glatt konstruksjon uten skruer og ledd.

Se her et utvalg av våre valg ... alt fra ligamål , fitness mål og vandalsikre løsninger. Visa mindre

Be oss om pris på fotballmål

Se vårt utvalg av fotballmål


Bruk synkende rekkefølge

1-16 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Filtrér Produkter

Bruk synkende rekkefølge

1-16 of 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4