Min ønskeliste (0)

Gummiunderlag - Sikker idrettsplass

Gummiunderlag - Sikker idrettsplass

Høy sikkerhet til din idrettsplass

Gummiunderlaget er et sikkert fallunderlag

Vår gummi er sertifisert i henhold til EN1177 (fallunderlag) og EN1176 (lekeredskaper), samt overholder alle krav i henhold til TÛV.

Gummiunderlag har dessuten mange forskjellige betegnelser: gummiasfalt, helstøpt gummi, EPDM gummiunderlag mm. Kjært barn har mange navn, men dette er betegnelser for det samme produktet som brukes som fallunderlag til blant annet idrettsplasser.

Sportsunderlag i gummi med god støtabsorbering

Gummiunderlag som fallunderlag gjør idretten mer sikker og skaper trygge aktiver rammer for barna. Med det riktige designet, blir fallunderlaget en del av idrettsplassen og på den måte blir idrettsplassen mer estetisk.

Vedlikeholdsfritt underlag

Et gummiunderlag medfører mindre slitasje på for eksempel lekeredskapene og de omkringliggende fasilitetene. Fallunderlaget er i seg selv vedlikeholdsfritt og når man ser på omkostningene forbundet med gummiunderlaget, er det etter ca 4 år, den billigste løsningen som fallunderlag. Det er billigere enn for eksempel barkflis, gressmatter og fallsand.

Miljøvennlig fallunderlag – Nike Grind

Vår produsent Playtop har inngått et samarbeid med Nike, som gjør at vårt gummiunderlag inneholder resirkulerte gummisko fra Nike. Det er opp til 22 forskjellige gummisko pr m2, Gummiunderlaget inneholder opptil 91% resirkulert gummi.

Markedets best sertifiserte fallunderlag i gummi

Vi har markedets beste og mest sertifiserte gummiunderlag. Først og fremst er vårt gummiunderlag UV behandlet så det beholder den opprinnelige fargen i hele levetiden. Gummiunderlaget er som et av de eneste produkter på markedet, sertifisert i forhold til brann og har ytterligere en vindsustest. Dette gjør oss til markedets førende eksperter på takløsninger med idrettsplasser, trening mm.

Gummiunderlaget er dessuten sertifisert til bruk av rullestol. Altså er det også en handicapvennlig løsning. Gummiunderlaget har gjennomført samme test som man bruker til å godkjenne smukker og leketøy til barn, hvilket er et ytterligere bevis på at det er en miljøvennlig løsning. Sist, men ikke minst, så har gummien også sertifikat på dren. Gummien drener 10 ganger bedre enn forskriftene krever.

Gummiunderlag produsert av Playtop

Vårt fallunderlag i gummi blir produsert av verdens førende produsent av gummiunderlag; Playtop. Vi er glade og stolte over å arbeide sammen med Playtop, da det er den produsert som har størst fokus på sikkerhet, miljø, kvalitet og mange andre parameter som gjør det til markedets beste gummiunderlag.

  • Høj sikkerhed
  • God investering
  • Støjsvag stødabsorbering
  • Bedst certificeret

Inspirasjon til Gummiunderlag – Sikker idrettsplass

Sikkert
Miljøvennlig

Testet og godkjent
UV behandlet så det holder fargen
Gummiunderlag Nike Grind Materialer
Opptil 91% resirkulert materialer i samarbeid med Nike
Nike Grind Playtop Sko Gummiunderlag
Det inngår 22 gummisko pr m2 Nike Grind
Branntestet og godkjent til takløsninger
Kan installeres på eksisterende hard overflate
Mindre slitasje – færre omkostninger