Tilbake

Skateparker

Skateparker

Med vårt modulære skatepark-system kan vi designe og konstruere alle tenkelige layouter for ethvert budsjett for å møte ønskene til både skatere og lokalsamfunn.

Alle våre skateparker er designet av skatere for skatere og overholder de strengeste ingeniør- og sikkerhetsstandardene for skateparkkonstruksjon i verden, EN-standardene.

Hos UNIQA finner du et bredt utvalg av skateparker som er testet og utviklet i samarbeid med profesjonelle utøvere.

Skateparkene er laget av vedlikeholdsfri kompositt med komponenter i rustfritt stål. Alltid med den beste skateprestasjonen.

- Rhino Ramps handles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Rhino Ramps er skaterramper i komposit

For mere end 10 år siden satte Rhino standarden for konstruktion af skaterramper lavet i komposit. Nu efter mange års erfaring har de udviklet den perfekte kombination af skateydelse og produktholdbarhed. Deres sammensatte konstruktion giver skaterne den solide tur og fornemmelse, de har brug for for at udøve deres sport. Rampernes finish i galvaniseret og rustfrit stål leverer den laveste vedligeholdelse og længste levetid. Ramperne er udviklet til at modstå et flittigt brug på offentlige steder og kan sagtens tåle det hårde vejrforhold vi har om vinteren i Danmark.

Vores samarbejdspartner Rhino Ramps bruger kun materialer af højeste kvalitet til at konstruere de mest solide og holdbare ramper på markedet.

Desuden er de materialer der bruges til produktion af Rhino 100% genanvendelige, og de har et solcelleanlæg der genererer 215.000 KW grøn energi om året! Deres overproduktion af strøm sælges til det offentlige el-net selskab.

1. Galvaniserte stålsider

Ventilasjon er designet i hver rampe for å tillate tilstrekkelig luftstrøm. Alle våre ramper er helt stengt for å hindre søppelhenting og uønsket tilgang. Rett og slett den tøffeste etterbehandlingsstandarden som finnes.

2. Sikkerhetsgitter

Tøffe, varmgalvaniserte stålskinner, bygget for å vare evig. De vertikale solide stengene stopper enkelt en ev flygende skateboard og (i motsetning til horisontale stenger) er de veldig vanskelige å klatre.

3. Tilgangsplater

Varmgalvaniserte stålplater. Innkjøringsvinklene til rampene er de minste på markedet, noe som gjør skøyteopplevelsen mye mer behagelig. Det er viktig at rampen er godt forbundet med bakken

4. Mestring

Varmgalvanisert 3 mm tykt stålrør for sliping. Overflaten bak denne kledningen er beskyttet med en stålslipeplate slik at BMX-pinner ikke kan skade overflaten.

5. Kantbeskyttelse i galvanisert stål

Alle skrå ytterkanter er beskyttet av avrundede (5 mm (1/4 ") galvaniserte stålprofiler som monteres i flukt med skøyteoverflaten. Denne unike kantbeskyttelsen beskytter overflatekantene.

6. Monteringsbeskyttelse

Alle overganger på våre ramper er beskyttet med en overgangsplate i galvanisert stål, montert i flukt med overflaten. Uten hull eller skarpe kanter er skøyting på overgangene det jevneste og sikreste på markedet.

7. Aluminiumsprofiler

De brukes til sklisikre kanter og gir rampene en kvalitetsfinish.

8. Dekkede negler

Alle sømmer på slitebanen er dekket med en spikerbeskyttelse i varmgalvanisert stål, montert i flukt med overflaten. Denne unike løsningen skaper en jevnere slitebane og beskytter overflatens innsidekanter.

9. HPL-biter

Sidepanelene støttes av 6 mm (1/4 ") HPL-stykker for å muliggjøre god ventilasjon sammen med ventilasjonshullene i sidepanelene.

10. Rustfrie stålskruer

Alle skruer har en spesialdesignet, dobbel asymmetrisk gjenge. Disse skruene holder 40 % bedre enn vanlige skruer og løsner ikke under mekanisk trykk. Anti-hærverkshoder forhindrer demontering.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg