Tilbake

Brattås Barnehage

På Nøtterøy ligger en av landets flotteste barnehager, Brattås barnehage.
Brattås barnehage ligger i Tønsberg og valgte UNIQA da den nye barnehagen skulle bygges. Barnehagen har flere unike særtrekk, blant annet sirkelformede lekerom. Dette stilte ekstra store krav til kreativitet og utførsel når barnehagens rom skulle fylles med basismøbler og pedagogiske møbler. Brattås barnehage er en 8-avdelingers barnehage på Nøtterøy. En flott barnehage med et karakteristisk arkitektonisk uttrykk. Den er bygget etter passiv hus standard og bruker svært lite energi og tar derfor vare på miljøet.

Barnehagen er totalinnredet av UNIQA, hvor fokuset på god lek og aktivitet har stått sentralt i planleggingen av det fysiske miljøet.

Det fysiske miljøet er preget av en rekke spennende lekemøbler som skaper rom i rommet og mindre lekesoner. Temarom som legger til rette for flere typer aktiviteter som sansing, atelier og forming.

Flere av møblene er spesialprodusert til barnehagen, som eksempelvis garderobeløsning og buede reoler til flere sirkelformede lekerom.

Barnehagemøblene på avdelingsrommene som bord/stoler og oppbevaring er felles løsninger på småbarn og storbarn. Mens lekemøbler og pedagogiske møbler varierer fra avdeling til avdeling.

Slik at man får et helhetlig, men variert innemiljø.

Sagt om barnehagen og prosessen

Vi er så fornøyd med innredningene dere har levert til Brattås barnehage. Torstein kom med fantastiske ideer og praktiske løsninger tilpasset vår ikke akkurat A4 barnehage. Resultatet ble enda bedre enn vi kunne sett for oss. Tusen takk til UNIQA!!!
- Anne Sollid, eier av barnehagen

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg