Tilbake

Unik forvandling på Metrotorvet

Vi er stolte over å ha vært en del av et prosjekt som har ført til etableringen av en fantastisk lekeplass på T-baneplassen nær kjøpesenteret, Kronen i Vanløse. Denne enorme lekeplassen med et imponerende dinosaur-tema er et sant paradis for barn i alle aldre på jakt etter moro og spenning.

Fra små bakker og vipper som inviterer de minste til lek, til avanserte klatrestativ og trampoliner som utfordrer de større barna, er denne lekeplassen utformet som en hinderløype som gradvis øker i vanskelighetsgrad. Hvert element er nøye utvalgt for å sikre maksimal underholdning og engasjement.

En av lekeplassens mest unike egenskaper er den innovative gummioverflaten laget av resirkulerte Nike-sko. Med over 22 000 brukte gummisko gir denne overflaten en myk og fjærende overflate som sikrer trygg lek for alle.

Den 65 meter lange lekeplassen er hjemsted for et imponerende 40 meter langt klatrestativ og en rekke andre spennende aktiviteter, inkludert sklier og morsomme detaljer som en haikunn som inviterer til fantasifulle eventyr.

Vi er overbevist om at denne lekeplassen vil bli en populær møteplass for barn i København og en av byens mest elskede destinasjoner for moro og lek. Hos UNIQA er vi glade for å ha bidratt til etableringen av en av Københavns mest spennende lekeplasser, og vi ser frem til å se den bringe glede og smil til barn i mange år fremover.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg