Tilbake

Ishøj Havn

En gigantisk hval er strandet ved Ishøj havn. Heldigvis går det ganske bra med selene som også har dukket opp. For hvalen har hovedrollen i en splitter ny vannlekeplass. Den elektroniske lekeplassen er laget på gummimatter, som er formet til kreative former.

Den nye lekeplassen ved Ishøj havn er bestilt av Ishøj kommune og laget av UNIQA og mer utfordrende spill, barna kan leke i timevis. Lekeplassen er også – allerede før innvielsen – ekstremt populær, fordi det er kamp til streken når man spiller. Hvis du taper mot det andre laget, sprayer hvalen med vann.

Det er satellitter som styrer lekene, men i tillegg til de interaktive vannlekene er det klatrenett, trampoline og plaskebasseng, og de voksne landkrabbene kan trygt sende ungene sine til vannlekeplassen – for hvalen sprøyter ikke med mer vann enn det kan leke i klærne.

Men én ting er viktig! Barna må huske å holde seg i den røde jolla når de tar en pause fra vannleken. For ellers kommer haien, og den er splittet bremseseilene mine ikke særlig søte, skal selene hilse å si.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg