Tilbake

Sengeløse Skoles SFO

Sengeløse skole SFO fikk innredet sitt nye lekerom, som består av en god blanding av basismøbler og pedagogiske møbler.

Uttalelse

"Først vil jeg si at vi er veldig fornøyde med resultatet. Vi hadde et stort lekerom som vi ønsket å gjøre mer funksjonelt. Vi hadde egentlig ikke fantasien til å se hvordan. Derfor tok jeg kontakt med Kenneth for inspirasjon.

Kenneth kom ut for en prat og spurte litt inn til våre behov. Så tok han et bilde og mål av rommet. Han kom tilbake til selskapet og fikk interiørarkitekten deres til å lage et forslag til bruk av plassen.

Etter kort tid kom Kenneth tilbake med flere tegninger i alle mulige vinkler, som var helt fantastiske. Både funksjoner, fargevalg osv. var helt topp. Rommet er nå inndelt i soner med 4 ulike lekefunksjoner, lesekrok, dukkekrok, spilleavdeling, krok for Playmobil, dyr mm. Veggene er dekorert med vakre bilder. Et tre med filtblader pryder det ene hjørnet. Det settes opp lamper overalt, slik at det også blir et fint (koselig) lys i rommet.

Etter bestilling kom to mann høyt og samlet alle møbler, satte opp lamper osv. slik at ingen ansatte måtte bruke tid på noe. Bare legg spill og ting i skuffer og skap.

Alt i alt en super fin opplevelse med god service fra alle kanter. Jeg kan bare anbefale dette til andre. Vi hadde aldri sett alle mulighetene vi hadde, og barna elsker plassen."

- SFO-leder Ruth Nielsen

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg