Tilbake

Copenhagen International School

UNIQA som sparringspartner fra start til slutt

Prosjektet er utarbeidet i samarbeid med C.F. Møller Architects, som tegnet det nye vakre campus for Copenhagen International School i Nordhavn, København.

Den nye skolen, bygget med bærekraftige elementer fra innsiden og ut, skal spille en avgjørende rolle for å utdanne skolens elever for en global fremtid med fokus på bærekraft.

Den unike fasaden til skolebygningen har 12.000 solcellepaneler, som hver er vinklet for å skape en paljettlignende effekt. Dette gjør skolen til et av verdens største solcelleanlegg integrert i et bygg og panelene skal dekke minst halvparten av skolens årlige strømforbruk.

Elevene har fått den perfekte sportslige rammen – både innendørs og utendørs. UNIQA har vært en partner i det aktive utemiljøet. Her er det lagt miljøvennlig gummiunderlag – både som underlag, som løpebane og som skulpturell trapp – laget av resirkulerte materialer, det er lagt opp multibaner for både fotball og basketball og laget en liten lekeplass. Vi har også montert 7 ballbur på takene med en imponerende utsikt over Nordhavn og vannet.