Tilbake

Bord, Benker og Stoler

Komfortabel uteservering i form av stoler og benker samt tilhørende bord for parker og byer

Hey-Serien
Greta-Serien
Chilla-Serien
Bru-Serien
Scandinavia-Serien
Nifo-Serien
Nonstop-Serien
Hyde Park-Serien
Bonn-Serien
Amburgo-Serien
Porto-Serien
Brema-Serien
Sevilla-Serien
Carmen-Serien
Arthena-Serien
Tauri-Serien
Pireo-Serien
Queen-Serien
Garda-Serien
Rest-Serien
Combination-Serien
Hey-Serien

Hey-Serien

 

Greta-Serien

Greta-Serien

Greta er en komplett utendørs serie med stoler og benker m/u rygg og armlener, rektangulære eller runde bord og sjeselonger. 

Møblene er laget i et elegant design som via lameller kombinerer furuets naturlige estetikk med stålets stringente og rene linjer. Møblene fungerer dermed både individuelt og sammen og tilfører uteområdet en funksjonell verdi og utgjør et estetisk element i landskapet.

Møblene er alle forsynt med bunnplater for innfesting i bakken med ekspansjonsankre for sikring. Trelameller er impregnert i nordisk furu i autoklav i henhold til DIN 68800-3 standarder for å bevare treverket mot angrep av sopp, mugg og atmosfæriske midler. Alle metalldeler er galvanisert og malt med herdeplastpulver i ulike RAL-farger. Alle skruene er i rustfritt stål.

Denne serien kan integreres i både et klassisk og et moderne miljø.

Chilla-Serien

Chilla-Serien

Chilla-Serien består av tre ulike moduler - en pall/podium, en sofabenk og en trappebenk, som kan plasseres i ulike kombinasjoner enten alene eller ved siden av hverandre.

Møblene i denne serien gjør det enkelt å skape avslappende og morsomme steder å tilbringe tid og henge i offentlige parker, skolegårder og fasiliteter. Setestøttene er laget av ED og pulverlakkert stål og er sammenføyd av brede overflatebehandlede trelameller.

Som tilleggstilbehør til serien er det både mulighet for armlener og USB-kontakter med mulighet for to USB-enheter for lading.

Bru-Serien

Bru-Serien

Broserien består av puff og benk m/u ryggstøtte og kjennetegnes ved å fremheve verdien av tre ved å bruke "trebånd" i 45 mm tykkelse, støttet av 6 mm stålplate. Et møbel som med sin store allsidighet for uterom, som også kan fungere individuelt, og takket være sitt brede utvalg av finisher og farger, integrerer komforten til ethvert parkområde, promenade og bygate.

Scandinavia-Serien

Scandinavia-Serien

Nifo-Serien

Scandinavia-Serien

Nonstop-Serien

Nonstop-Serien

Hyde Park-Serien

Hyde Park-Serien

Hyde Park-Serien består av både bord, benker m/u rygg og tilleggsdeler. Serien forlater de tradisjonelle designveiene og retolker parkmøblene: puristisk, minimalistisk og fresh. Her kombineres de høye kravene til moderne resirkulerte materialer på en stilig måte med utradisjonell design. Plastmøbler laget av resirkulert plast hanit® fra HAHN Kunststoffe har vært prøvd og testet i flere tiår. Materialegenskapene til den resirkulerte plasten hanit® sørger for at parkmøblene er robuste, vedlikeholdsfrie og dermed har lang levetid.

Den lineære og urbane designen til Hyde Park-serien reflekterer trenden med moderne kubisk arkitektur. I bordutformingen gir ekstra gulvstøtter i kantenes lengderetning bordplaten forbedret stabilitet og at det i begge ender er barrierefri adkomst for rullestolbrukere. For benkemodellene er det tilleggsutstyr som det er mulig å forlenge benkene med.

Møblene er perfekte for ethvert utemiljø – enten det er by-, park- eller hagemøbler. Resirkulerte møbler laget av hanit® er en fornøyelse å bruke både visuelt og økonomisk, og denne serien illustrerer perfekt balanse mellom form og funksjon og er sertifisert med Blauer Engel.

Zeta-serien

Zeta-serien består av stoler, benker m/u rygg og armlener og rektangulære eller firkantede bord. Designet er strengt, men lekent, nærmest grafisk som greske karakterer, og preget av deres lette, men faste forankring i et gitt miljø ved hjelp av kraftige bolter i underlaget eller montert direkte i bakken. Rammen er laget av metall og setet er laget av maskinerte FSC®-sertifiserte trelameller, som følger en lett buet linje.

Linea-serien

Linea-serien kjennetegnes av et bredt utvalg av møbler, som spenner over tandembenker uten rygg, for bord, stoler med armlener og alm. benk ​​m / u rygg og armlener. Blant bølgende organiske former og stringente og robuste lamellkonstruksjoner forblir seriens kjennetegn den karakteristiske og industrielle rammekonstruksjonen med skarpe båndprofiler, overhengende lameller, og bøyde føtter for å kunne feste møblene til bakken med ekspansjonsankre. Rammen er laget av galvanisert og lakkert stål, og sete og bordplate er laget av maskinerte lameller i FSC®-sertifisert tre.

Isola-serien

Kjennetegnet til Isola-serien er den kompakte og lukkede konstruksjonen i geometriske former som omslutter og søker en jordnær forbindelse med omgivelsene uten unødvendig heving. Nesten som frittstående gratis salongpodier, inviterer Isola-serien til umiddelbar bruk og et bredt utvalg av spisesteder. Den bærende konstruksjonen er laget av platemetall og malt, mens sidene og sitteflatene er laget av maskinerte lameller i FSC®-sertifisert tre. Møblene i denne serien kan boltes til understellet eller stå fritt, og det er mulig å legge til rygg og armlener til loungepodieene.

Aron-serien

Aron-serien kjennetegnes ved sin lette, men solide rammekonstruksjon, som med rene linjer og lukkede flater i enden avslutter kanten på lamellene med presisjon. På denne måten skapes en elegant forening mellom de organiske egenskapene til trelamellene og det stringente, industrielle eksteriøret til rammen. Serien er en minibenkserie bestående av benker med uten ryggstøtte, hvis bærende konstruksjon er laget av bøyd galvanisert plate og malt i forskjellige RAL-farger. Sete og rygg er laget av maskinerte lameller i FSC®-sertifisert tre. Benkene kan både festes i et gitt miljø ved hjelp av kraftige bolter i underlaget, monteres direkte i bakken eller rett og slett være frittstående.

Bonn-Serien

Bonn-Serien

Bonn-Serien består av benker m/u rygg i stilig lineær design. Rørformede sidestøtter muliggjør forankring i bakken, mens en plate er sveiset til overdelen for feste av treseteflaten bestående av 9 behandlede furulister. En sentral forsterkning er festet på undersiden av setet for å gi større stabilitet og linearitet. Samme forsterkningsanordning brukes i ryggkonstruksjonen for benker med ryggstøtte. Metalldelene er galvanisert og malt i forskjellige RAL-farger. Skruene er i rustfritt stål.

Amburgo-Serien

Amburgo-Serien

Amburgo-Serien består av høykvalitets bord og benker i tre og stål. Benkene kommer både m/u ryggstøtte og i en buet versjon. Sidene av bord og benk består av to robuste sideskuldre i stålplate, hvorpå det er sveiset bunnplater for å kunne feste møblene til bakken med ekspansjonsankere. På den øvre delen av støttene er det også sveiset platestykker som trelistene er festet på. Sete og bordplate er laget av tykke trelameller, og for å sikre stabilitet er en forsterkning festet sentralt ved hjelp av rustfrie skruer. Metalldelene er galvanisert og malt i forskjellige RAL-farger.

Porto-Serien

Porto-Serien

Porto er en utemøbelserie som inneholder en krakk, et bord, benker m/u ryggstøtter og en benk i rund utgave. Gjennom materialvalg og design kombinerer seriens design det rustikke med det elegante, da lameller kombinerer furuets naturlige estetikk med stålets stringente og rene linjer.

Rammekonstruksjonen til møblene i denne serien er laget av metallplater, over hvilke det er festet en formet og perforert plate for avstand og festing av trelamellene. Seter og bordplater er i nordisk furu, impregnert i autoklav i henhold til DIN 68800-3 standarder for å bevare treverket mot angrep av sopp, mugg og atmosfæriske midler. Rammen er laget av galvanisert og lakkert stål og skruene er alle i rustfritt stål.

Brema-Serien

Brema-Serien

Brema er en minibenkeserie bestående av benker med m/u rygg og armlener i edeltre. Benkedesignet består av to robuste sideskuldre i stålplate, som er hensiktsmessig foldet og perforert for forankring i bakken. Setet er laget av fine løvtre lameller som festes til to U-profiler ved hjelp av skruer. Ryggstøtten, som også består av trelameller, er festet til et avskåret og formtilpasset bånd av stålplate festet på undersiden av setet. Armlenene er i bøyd stålrør og festet til setet med skruer.

Lamellene er behandlet for utendørs bruk, metalldeler er galvanisert og malt med herdeplastpulver, og skruene er alle i rustfritt stål.

Sevilla-Serien

Sevilla-Serien

Sevilla-Serien består av en stol, en krakk og en benk m/u ryggstøtte. Bærekonstruksjonen for denne serien er laget av rektangulært stålrør, hvorpå bunnplater er sveiset for ekspansjonsankre for sikring i bakken. På siden av støttene er det to hull for å sette inn sirkulære støtterør, hvor furulameller visuelt ser ut til å være trukket på - som perler på en snor. Lamellene festes med rustfrie skruer. Proporsjonene til de sirkulære rørene videreføres opp gjennom ryggstøtten, som også er festet til rammekonstruksjonen med skruer, og som de andre metalldelene galvanisert og malt. Med Sevilla-serien oppnås et modulært møbel med høy skulpturell verdi, som i komposisjon oppnår et strømlinjeformet helhetsuttrykk og en lang rekke kombinasjonsmuligheter.

Carmen-Serien

Carmen-Serien

Carmen-Serien utstråler med sin enkle, men fremhevede rammekonstruksjon, som omhyggelig rammer inn de nedsunkede trelamellene, nostalgien og tidligere tiders jernbanebroer og godsvogner. Den pulverlakkerte metallrammen holdes i en jevn profil gjennom hele konstruksjonen, maskinert av ett og samme rørstykke, og setets komfortable konvekse bue myker opp de rette linjene på rygg- og bordflatene. Serien består av en benk m/u ryggstøtte og et bord. Den bærende rørkonstruksjonen er i galvanisert stål og malt i forskjellige RAL-farger. I nedre del er det sveiset bunnplater for å feste møblene til bakken med ekspansjonsankre. I øvre del er det også sveiste plater hvor trelistene er festet. Sete og bordplate består av finmaskinerte trelameller, og for å gi stabilitet er en forsterkning festet sentralt ved hjelp av rustfrie skruer.

Arthena-Serien

Athena-Serien - Træ

Athena-Serien er preget av sitt karakteristiske flytende formspråk, som lekende bøyer klassiske silhuetter i innovativ og ergonomisk tilpasset form med referanse til jugendtidens buede, elliptiske parkbenker av støpejern. Som et gjennomgående trekk ved serien hviler de smale og avrundede trelamellene dermed lett på avstivere montert på kraftige rammesider, hvis form til syvende og sist gir møblene dets funksjonelle egenskaper. Serien består av en benk m/u ryggstøtte og en lounge/fluktstol designet for å festes til bakken med ekspansjonsplugger. Lamellene er impregnert i autoklav i henhold til DIN 68800-3 standarder for å bevare treverket mot angrep av sopp, mugg og atmosfæriske midler. Rammesidene er forbundet med hverandre med to rørformede strekkstag plassert under setet for å gi større stivhet til benkversjonen. Metalldelene er galvanisert og malt med herdeplastpulver i ulike RAL-farger, og skruene er alle i rustfritt stål.

Tauri-Serien

Tauri-Serien

Tauri-Serien er preget av et formspråk som lekent nytolker klassiske silhuetter i innovativ og ergonomisk tilpasset form med referanse til jugendtidens buede, elliptiske parkbenker av støpejern.

Serien inneholder en benk m/u rygg hvor sete og rygg er lameller i enten stålstenger eller tre. Sidestykkene er formet med laserteknologi, hvor det er sveiset to ovale stålrør på hver side, med støttefunksjon og en oval bunnplate designet for å kunne feste benken til bakken med ekspansjonsankere. For økt stabilitet sveises det rør mellom sidestykkene i både sete og rygg og det monteres 2 formede støtter i midten, også i både sete og rygg. Alle metalldeler er galvanisert og malt med herdeplastpulver i henhold til de forskjellige RAL-fargene. Skruene for å feste ag både sete og rygg er i rustfritt stål. Benker som egner seg for plassering i parker, skoler, kjøpesentre, oratorier, museer, isbarer, etc.

Pireo-Serien

Pireo-Serien

Pireo-Serien kjennetegnes ved sin ikoniske, buede monteringskonstruksjon, som understøtter møblenes uttrykk som robuste hvilestolper sterkt festet i omgivelsene.

Serien inneholder en benk m/u rygg hvor sete og rygg er lameller i enten stålstenger eller tre. Sidestykkene er formet med laserteknologi og festet til et buet rør, som i tillegg til å gi støttefunksjon også har funksjon som et armlen. Støttefunksjonene har ovale plateføtter designet for å kunne feste benken til underlaget med ekspansjonsankere. For økt stabilitet sveises det rør mellom sidestykkene i både sete og rygg og det monteres 2 formede støtter i midten, også i både sete og rygg. Alle metalldeler er galvanisert og malt med herdeplastpulver i henhold til de forskjellige RAL-fargene. Skruene for å feste ag både sete og rygg er i rustfritt stål. Benker som egner seg for plassering i parker, skoler, kjøpesentre, oratorier, museer, isbarer, etc.

Queen-Serien

Queen-Serien

Queen-Serien er preget av det åpne, svelgelige utseendet som den oppnår gjennom det elegante, glidende møtet mellom de vinklede metallkonstruksjonene og de gratis avrundede trelamellene i setet.

Queen-Serien består av benker m/u rygg og armlener. Sideskuldrene er i stålplate passende skåret og formet med laserteknologi. En bane i rør danner både forbein og arm- og ryggstøtter, og festes til skuldrene med skruer. Sete og ryggstøtte i en benkversjon med ryggstøtte, består av nordisk furulister av seksjon impregnert i autoklav i henhold til DIN 68800-3 for å bevare treverket mot angrep av sopp, mugg og atmosfæriske midler. Treverket i setet er festet til tre flate støtter, en sentral og to sideveis sveiset til skuldrene. Bunnplatene på sidestøttene har et hull for å feste benken til bakken ved hjelp av ekspansjonsbolter. Alle metalldeler er galvanisert og malt med herdeplastpulver i henhold til de forskjellige RAL-fargene.

Garda-Serien

Garda-Serien

Garda-Serien utmerker seg ved sitt enkle og ensartede materialvalg av formstål, som i kombinasjon med sin buede design og modulære egenskaper åpner for et bredt spekter av lekne og varierte komposisjonsmuligheter.

Garda-Serien er i både lakkert og rustfritt stål og består av stoler og benker m/u ryggstøtter. I tillegg gjør designet i denne serien det mulig å konstruere større organiske prosesser som slynger seg - nærmest visuelt beveger seg og samhandler med det omkringliggende bylandskapet. Garda-seriens seteoverflate og ryggstøtte er lameller i rustfrie stålstenger sveiset til metallplatestøtter. To lukkede flenser kuttet med laserteknologi er festet til sete og rygg. I tillegg er de to støttene laget av metallplate med formede og laserkuttede sideforsterkninger og er designet for feste i bakken med ekspansjonsbolter.

 

Rest-Serien

Rest-Serien

Rest-Serien kjennetegnes ved sitt lette, industrielle uttrykk, som bygges opp gjennom konsekvente materialvalg og et fundament av halvsirkulære monterbare ben over en sentral rørakse, som setets stilige spaltestålkonstruksjon til slutt monteres på – får en vakkert og nesten teppeaktig utseende.

Rest-Serien har et bredt utvalg av møbler i både lakkert og rustfritt stål. Serien består av benker m/u ryggstøtter, benker med bord, benker i rund og rullende versjon. Rest-seriens seteoverflate og rygg er lameller i trukket og formede stålstenger. Stengene er sveiset til metallplatestøtter formet med laserteknologi og er sveiset til et sentralt rørformet element. Metallplatestøttene festet til det sentrale tverrstykket ved hjelp av skruer kan leveres med støtte- eller jordfestesett. De medfølgende skruene er laget av rustfritt stål.

Cloverleaf-serien

Combination-Serien

Combination-serien

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg