KIDDO - Garderoben frittstående 2 x 1 plass

På lager
Varekode
KIDDO - Garderobe Fritstående

Garderobemodulene er laget av en slitesterk 15 eller 18 mm bjørkefiner med 4-bens karusellkrok, samt 2 hyller og 1 fottøystativ til hver garderobeplass. Leveres enten på hylle eller med låsbare hjul. Med eller uten benk. Dører kan kjøpes.

Pris fra: kr 1 560,00

Har du bruk for veiledning eller har et spørsmål, er vi klar til å hjelpe

Merkninger
FSC
Beskrivelse
KIDDO garderober er produsert i slitesterk bjørkefiner med 4-benet karusellkrok og dobbelkrok Leveres med 2 hyller og skorist i forkrommet stålrør, slik at sand og skitt ikke samles i bunnen av garderoben. Praktiske og lette å holde rene. Garderoben leveres både på sokkel og med låsbare hjul. Med eller uten benk. Mål: H 169 x D 25 cm , med benk cm. Innvendig standard per rom er 25 cm. Modulene leveres i 1-5 plasser. Skapdører kan kjøpes separat. Prisene er per rom.
Bærekraft
-

FSC-certificeret

Når vores produkter er FSC-certificeret hos UNIQA, så betyder det, at I som kunder er forsikret om, at de træprodukter I køber kommer fra en skov, der er forvaltet på ansvarlig vis. FSC-certificeringen forsikrer om bæredygtig brug af verdensskovene, hvilket vil sige, at træerne ikke bliver fældet, førend skoven selv har nået, at reproducerer. Dette beskytter både dyrene og planterne i skovene. Derfor kan du som kunde hos UNIQA købe vores FSC-certificerede sortiment med god samvittighed.  

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!