Tilbake

Parkour baner for å trene på parkourferdigheter

Parkourbaner er som hinderløyper som byr på mange utfordringer og treningsrutiner, men som kan gjøre hvem som helst til en mester i parkourdisiplinen. Vi selger sikkerhetsgodkjente kurs å trene på. Ungdom kan også enkelt bruke parkourstativene til å sitte og sosialisere. Du kan også kombinere parkourbanen med utendørs fitness eller lage et komplett område med en multibane

Enten du er en skole eller SFO som ønsker å ha flere aktive barn på fritiden, eller et borettslag som trenger et sosialt samlingspunkt for de unge i området. Som idrettslag har du også mulighet til å få et kurs som passer dine nybegynnere og erfarne parkourutøvere.

UNIQA - Parkour
Kenguru Pro - Parkour
UNIQA - Parkour

UNIQA - Parkour

Kenguru Pro - Parkour

Kenguru Pro - Parkour

Parkour er en disiplin som beveger, utfordrer og samler unge mennesker

Det er ikke behov for spesialutstyr eller spesielle klær for parkour. Det kan gjøres i vanlige sportssko, shorts og T-skjorte. Det er en trendy sport som til og med appellerer til de som ikke aktivt har drevet med idrett til å bevege seg.

Parkour er en ung sport i global forstand. Det utfordrer begge kjønn og alle aldre til å teste kroppens grenser. I dag fungerer Danmarks mange parkourkurs ikke minst som et samlingspunkt som samler barn og unge på tvers av sosiale skillelinjer og etnisiteter.

Kjøp parkourbaner der gir:

  • Sunnere barn – de får rørt seg på en helt ny måte
  • Alternativ idrettsplass – det kan dyrkes mange idrettsformer på og ved en parkourbane
  • Øker kroppens fysiske egenskaper – koordinasjon, motorikk og fleksibilitet
  • Forbedre den overordnede sunnhet og utholdenhet
  • Mulighet for å skape nye kontakter og bekjentskaper
  • Tidens trendende idrettsområde

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg