Tilbake

Gummikuler og Figurer

Tenk deg å fly bort på en gigantisk bie eller reise gjennom jungelen på ryggen til en tiger!

Barn elsker å bruke fantasien og skape sine egne eventyr mens de leker. Gummifigurer bidrar ikke bare til å skape et unikt utseende for et lekeområde. De skaper også en følelse av eventyr som skjerper barnas fantasi og gjør spillet enda morsommere.

Gummikuler - Playtop
Gummikuler - Uniqa
Gummifigurer - Playtop
3D Gummifigurer
Diverse Gummifigurer
Gummikuler - Playtop

Gummikuler - Playtop

Lag unike lekeområder og fange barnas interesse med et stort utvalg av farger. Gummikulene finnes i 3 forskjellige størrelser og kan brukes til å sitte på, løpe rundt eller gå/klatre på. Perfekt for lekeplasser, skoler, barnehager og bymiljøer.

Playtop / Nike Grind

Playtop har sammen med Nike sørget for å resirkulere gummien fra produktene deres.

Det inkluderer ca. 28 par sko pr. m2 og det er opptil 91% resirkulering. All gummien blir faktisk resirkulert (upcycled), og de siste 9% er limet som brukes til å holde gummigranulatet sammen. Gummien er også sertifisert etter EN71-3 (slik test), som er den samme testen som brukes til leker, smokker og annet for barn.

- Playtop handles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Gummikuler - Uniqa

Gummikuler - UNIQA

Gummifigurer - Playtop

Gummifigurer - Playtop

Playtop-serien med 2D- og 3D-gummidyr og -former tilbyr spennende nye lekeapparater. Ikke bare forbedrer de utseendet og følelsen til et lekeområde, men de skaper også en større følelse av eventyr for å pleie barnas fantasi og gjøre lekeapparater enda morsommere.

Gummifigurer er morsomme, underholdende og veldig trygge, siden hver form overholder sikkerhetsstandarden EN1176. Alle er dekket med en gummioverflate av høy kvalitet, noe som gjør dem komfortable og trygge for barn å klatre.

3D Gummifigurer

3D Gummifigurer

3D-figurer i myk EPDM-gummi kan monteres på de fleste overflater. Brukes ofte på lekeplasser og skolegårder hvor de kan monteres i gummibelegg, på kunstgress, betong eller asfalt. Deilig å sitte på, mange muligheter for lek.

Diverse Gummifigurer

Diverse Gummifigurer

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg