Tilbake

Padelbaner

Padelbaner brukes til padling også kalt padeltennis i Norge. Den spilles av 4 personer og er populært beskrevet som 20 % squash og 80 % tennis. Padel er utbredt over hele verden, og i Spania er det den nest største sporten etter fotball. Padlebanene våre er levert av Euronix, Europas absolutte ledende innen padlesportsanlegg. Banene er utformet på en slik måte at de unngår sterke hjørnerammer og gir fin utsikt uansett hvor på banen du spiller.

Padel er en sport i rask vekst

Padel er en av de raskest voksende idrettene i verden, og er en kombinasjon av tennis og squash som kan spilles både innendørs og utendørs. Padel er lett å lære da det er mindre teknikk i spillet (sammenlignet med tennis), noe som er en av grunnene til at det tiltrekker seg mange. Mange opplever også padling som morsommere enn for eksempel tennis, fordi spillet er hele tiden i bevegelse, da man ikke bruker så mye tid på «døde» baller. Du spiller på en padlebane som minner om en tennisbane – bare mindre. Banen er inngjerdet og har glassvegger, slik at man må treffe side- og bakveggen på siden av motstanderen (så lenge den har truffet bakken først). Spillet spilles med et balltre som minner om et bordtennisballtre, bare tykkere og større med små hull i. Ballene har samme størrelse som tennisballer, men mindre lufttrykk, noe som gir litt lavere hastighet.

Hvordan spille padle?

Padel spilles vanligvis to mot to på en lukket padlebane, som er 10 x 20 meter. Oppbyggingen av banen er perfekt for en optimal spillopplevelse. Den 20 meter lange banen er delt på midten av et nett. Linjene på banen gjelder kun for serve, eller hvis du spiller 1 mot 1.

Alle overflater på banen kan brukes aktivt ettersom spillerne blir mer erfarne i padlesporten. At banens vegger kan brukes i spill gir padlen en ekstra dimensjon og gjør den til en unik aktivitet. En padlebane kan også være en god inntektskilde da den kan leies ut på timebasis.

Leverandør av komplette padlebaner

Vi er leverandør av padelbaner og vi tilbyr et unikt utvalg av padelbaner, som er tilpasset den enkelte kunde - vi kan levere både utendørs og innendørs padelbaner.

Vår partner Euronix har mange års erfaring og sammen med deres kompetanse innen både utvikling og installasjon av padlebaner hjelper vi deg med å finne den beste løsningen ut fra dine behov og forutsetninger.

Vi tilbyr en komplett baneløsning, fra valg og montering, til en spilleklar padlebane. Uansett hvilket idrettsmiljø du har tilgjengelig, kan vi skape en optimal løsning i tett samarbeid med deg.

Når du velger et padlebrett, er det flere viktige faktorer å vurdere. Dette for å gjøre investeringen mest mulig fornuftig. På denne måten skal den møte de behov og forutsetninger som finnes for din tenkning om en profesjonell løsning.

Her får du et unikt utvalg hvor det er flere ulike padlebaner å velge mellom, både faste og mobile, og alle lever opp til de høyeste krav til kvalitet og profesjonalitet.

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg