Tilbake

Utemøbler i resirkulert plast

Playfurn
Inout-Serien
Cloverleaf-Serien
Panto Pop-serien
Playfurn

Playfurn -Et hav av muligheter

Ordet Playfurn spiller på 'lek' og 'møbler'. Playfurn er både barn og voksne, det uformelle og det profesjonelle miljøet. Mens de voksne ser på Playfurn som komfortable designmøbler som kan skape vakre utemiljøer, er det for barn ingen begrensninger på hvor leken starter og slutter. Playfurn er enkelt dansk design på sitt vakreste. Med møbelseriens mange kombinasjoner kan du designe et innendørs oppholdsrom som passer inn i alt fra det internasjonale selskapet til auditorier og vakre utemiljøer.

Eplet som ble til Playfurn

Da den prisbelønte møbeldesigneren Hans Sandgren Jakobsen designet sin ikoniske krakk 'Eplet' ved årtusenskiftet, hadde han ingen anelse om at møblene 15 år senere skulle bli Dot-setemøblene og en hel serie utemøbler. Men det er akkurat det skandinavisk design kan. Med sine enkle og samtidig klassiske og moderne former og materialer kan møblene holde år etter år. Både når det gjelder kvalitet og design, men også tidløs stil, originalitet og status. Playfurn er skandinavisk design på sitt beste.

Inout-Serien

Inout-Serien

Inout-Serien er en samling innendørs og utemøbler spesialdesignet for å kunne tilpasse seg rommets både arkitektoniske og funksjonelle forhold gjennom modulariteten til de ulike elementene. Kurvemodellen er et element sammensatt av to eller flere som enten kan lukkes i en ring eller generere buktende former. Serien er laget av resirkulert polyetylen (LDPE) og har ikke bare sin organiske og universelle utforming som spesielle egenskaper, men også sin evne til å samhandle med miljøet.

Cloverleaf-Serien

Cloverleaf-Serien

Cloverleaf-designet fra 1969 fremstår som et af Verner Pantons mest unikke og ikoniske værker. Med Cloverleaf kombinerede Verner Panton sin ikoniske skulpturelle og organiske æstetik med funktionelle kvaliteter i en sofa som med 4 individuelle moduler, giver mange muligheder for at skabe en sofa med et personligt udtryk.

Både In- & Outdoor-versionen er lavet af 100% genanvendeligt PE og er skabt til inden- og udendørs brug. 

Serien fås i et bredt udvalg af farver samt mulighed for custom-farver. I designet kan tilvælges integreret USB-stik. 

Panto Pop-serien

Panto Pop-Serien

Superkul stabelbar loungestol designet av Verner Panton i 1969. Panto Pop er laget av PP med UV-filter for fargefasthet og kan derfor brukes både innendørs og utendørs.  

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg