Tilbake

Huskestativ

En av barnas favoritter

Husker finnes på nesten alle lekeplasser og med god grunn. Barn elsker å svinge! De gjør det godt nok for moro skyld, men det er avledet utvikling og læring for et barn som svinger frem og tilbake og har hodet i forskjellige posisjoner. Det bidrar til å stimulere balansesenteret og dermed også den vestibulære følelsen. Det er en av sansene som hjelper barnet godt på vei når det for eksempel skal lære å lese og skrive.

Gynger Svanemærkede

 

Gynger Elektroniske

 

Gynger Inklusive Legepladser

 

En af børnenes favoritter

Gynger er et af de mest populære legeredskaber igennem tiden. Vi har gyngestativer til alle, store som små. Her finder du fugleredegynger, babygynger og dækgyngestativer.

Den nye fugleredegynge er et rent sanseligt eventyr og er verdens mest behagelige gynge. De skaber glæde og bør være en del af enhver legeplads. Vi har Danmarks klart største og mest spænende udvalg inden for gynger, og vi kan lave en løsning, der passer perfekt til jer.
Vi har gynger i alle prisklasser og til alle funktioner, hvilket sikre jer en optimal løsning. Med gynger fra UNIQA har i muligheden for:

  • Gynger til kørestolsbrugere – vores gynger til kørestole er meget populær og for os er funktionalitet i højsædet
  • Fleksibilitet på legepladsen  – ubegrænset løsning til jeres legeplads
  • Kvalitet i verdensklasse  – vi stiller store krav til vores kvalitet og kan med garanti sikre jer lang tids holdbarhed
  • Unikt design – være med til at skabe et unikt udseende specielt til jeres legepladsstil

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg