Tilbake

Klatreparker

En klatrepark kan inneholde alle typer klatrestativ og klatretårn for skoler, barnehager, kommuner og andre institusjoner. Enten du ønsker en naturlig tarzanbane med tau og trestammer eller er på utkikk etter en mer moderne klatrepark, har vi definitivt den rette løsningen.

Klatreparker fra UNIQA skaper stor glede for barn i alle aldre. Her kan barna utfordre motorikken i armlenet eller på taustiger mens balansen styrkes på trestammer og taubroer. Alt i en koselig atmosfære.

UNIQA har samlet Nordens største og mest verdiskapende utvalg av klatrestativ og klatreutstyr, slik at du kan sette sammen en klatrepark som passer din skole, barnehage eller annen institusjon. Du finner klatreutstyr i alle prisklasser med en kvalitet som alltid er i toppklasse. Ved hjelp av oss får du den optimale klatreparken tilpasset dine ønsker, behov og budsjetter.

Forslag til gratis løsninger

Etter at dine behov er spesifisert, vil våre landskapsarkitekter lage en gratis, uforpliktende og unik klatreløsning for deg, som presenteres ved hjelp av 3D-tegninger eller video. Så snart det foreligger en signert avtale starter vi arbeidet. Når prosjektet er gjennomført og overlevert til deg, vil vi fortløpende følge opp hvordan den nye klatreparken fungerer. På forespørsel tilbyr UNIQA også en vedlikeholdsavtale.

Det kan du som kunde forvente

  • En unik og trygg løsning
  • Ekstremt høy spilleverdi med mange forskjellige spillefunksjoner
  • Utfordringer – barna utfordres motorisk og intellektuelt
  • Sparring og rådgivning - UNIQA har egne konsulenter, landskapsarkitekter og erfarne montører
  • Gratis skisseforslag og prisoverslag - utarbeidet av fagfolk
  • Tilbud om vedlikeholdsavtale

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg