Tilbake

Sykling

Sykkelstativer
Sykkelstativ
Sykkelskur
Sparkesykkel stativer
Sykkelstativer

Sykkelstativer

Ypperlig utvalg av sykkelstativ for offentlige byrom, borettslag og skoler. Vi har alt fra enkle løsninger til unikt designede stativer. Kan tilpasses forskjellig antall sykler og plasseres sammen med våre sykkelboder.

Sykkelstativ

Sykkelstativ

En av fordelene med et sykkelstativ er at alle typer sykler kan parkere ved det. Brede dekk, tynne dekk - vanlige sykler og lastesykler og til og med scootere. Det gir et multifunksjonelt sykkelstativ, som egner seg for borettslag, bibliotek, idrettshaller etc. som har mange forskjellige typer syklister m.m. men bare et svært begrenset område å bruke på parkering.

 

Sykkelskur

Sykkelskur

For å skape de beste løsningene innen sykkelskur, se hele tiden på hvordan funksjon og design fungerer best sammen. Vårt sortiment er nøye utvalgt, og er produkter hvor det ikke er gått på kompromiss med kvaliteten.

 

Sparkesykkel stativer

Sparkesykkel stativer

Sparsykkelstativene er laget i et lekkert design og er ekstremt praktiske, da mange enheter kan parkeres på svært liten plass. Modellene produseres individuelt etter kundens behov, skaper orden og reduserer risikoen for tyveri.

Fodhvilere

Luftpumper

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg