Tilbake

Kork Fallunderlag

Miljøvennlig fallunderlag

Korkunderlag er 100 % naturmateriale og er primært resirkulert kork fra andre korkproduksjoner og har på denne måten minst mulig påvirkning på miljøet. Korken til fallunderlaget er supplert med nyhøstet kork.

Høstes uten skade på treet

Korken høstes fra korktrær uten å skade treet. Korken, som er barken på treet, vokser tilbake ganske naturlig. Kork er et naturmateriale som er rikelig i naturen, og korken inneholder ingen kjemikalier. Droppaden kan gjenbrukes når den på et tidspunkt fjernes til f.eks. produksjon av korkstier og andre korkproduksjoner.

Slitesterk kvalitet, som drenerer optimalt

Fallunderlag i kork er veldig slitesterk. Kork blir bl.a. brukes også til gulv og er et av de mest slitesterke materialene for underlag. Overflaten drenerer veldig bra, så du får ingen problemer med vann i fallflaten ved store skybrudd.

Minimalt vedlikehold

Når du bruker kork som fallunderlag, får du et underlag med minimalt vedlikehold. I tillegg er slitasje på verktøy på et minimum, og du får mindre skitt inn i bygninger enn om du f.eks. bruker fallsand. Underlaget er testet i henhold til EN1177.

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg