Tilbake

Kork Fallunderlag

Miljøvennlig fallunderlag

Korkunderlag fra Corkeen er 100 % naturmateriale og er primært resirkulert kork fra andre korkproduksjoner og har på denne måten minst mulig påvirkning på miljøet. Korken til fallunderlaget er supplert med nyhøstet kork.

Høstes uten skade på treet

Korken høstes fra korktrær uten å skade treet. Korken, som er barken på treet, vokser tilbake ganske naturlig. Kork er et naturmateriale som er rikelig i naturen, og korken inneholder ingen kjemikalier. Når du bruker Corkeen fallunderlag bidrar du også til å redusere produksjonen av plast og spredningen av mikroplast. Droppaden kan gjenbrukes når den på et tidspunkt fjernes til f.eks. produksjon av korkstier og andre korkproduksjoner.

Slitesterk kvalitet, som drenerer optimalt

Fallunderlag i kork fra Corkeen er veldig slitesterk. Kork blir bl.a. brukes også til gulv og er et av de mest slitesterke materialene for underlag. Overflaten drenerer veldig bra, så du får ingen problemer med vann i fallflaten ved store skybrudd.

Minimalt vedlikehold

Når du bruker kork som fallunderlag, får du et underlag med minimalt vedlikehold. I tillegg er slitasje på verktøy på et minimum, og du får mindre skitt inn i bygninger enn om du f.eks. bruker fallsand. Underlaget er testet i henhold til EN1177.

Lav overflatetemperatur

Kork har en naturlig lav overflatetemperatur sammenlignet med andre fallunderlag – smart for de minste hos barn, som kryper rundt på underlaget og fine når de leker med bare tær. Høstputer i kork lukter naturlig godt og har et unikt organisk utseende. Og underlaget er også veldig bra for rullestoler og andre funksjonshemninger.

Produsert av verdens største korkprodusent

Corkeen-kork produseres av Amorim Group, som er verdens desidert største produsent av kork. De har over 150 års erfaring med korkproduksjon og kvaliteten har alltid vært på topp. Amorim satser på miljøvennlig produksjon, slik at de har minst mulig innvirkning på miljøet. Vi er virkelig stolte av samarbeidet vårt med Amorim rundt Corkeen korkunderlag.

  • Miljøvennlig
  • Varig
  • Minimalt vedlikehold
  • Testet i henhold til EN1177

Produkter

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg