Tilbake

Hengekøyer for Naturlekeplasser

Å leke i hengekøye er med på å styrke både barns motorikk og kjernemuskulatur, da hengekøyen er «levende» og følger kroppens bevegelser. Barnet vil derfor trenge å finne ro og balanse, for å komme på plass i hengekøyen uten å falle ut eller rulle rundt. Hengekøyen er et flott leketøy for rollespill; det ene øyeblikket kan det være et sjørøverskip, hvor det utkjempes kamper og hvor det er viktig å ikke falle i vannet, den neste sommerfuglpuppen som henger ganske stille og nesten ubevegelig, mens en fantastisk forvandling finner sted inni den. For de eldre barna og unge er hengekøyen raskt i ferd med å bli det foretrukne sosiale stedet å ligge og rocke og prate og være en del av et fellesskap.

Utvalget av hengekøyer under naturlekeplasser er alle laget av FSC-sertifisert tre. Treet kommer fra avskoging med respekt for mennesker og natur, noe som sikrer både miljøet og de sosiale forholdene i skogene.

Proludic Origin - Hengekøyer
Norna - Hengekøyer
SIK-Holz - Hengekøyer
Proludic Origin - Hengekøyer

Proludic Origin - Hengekøyer

Med stolper laget av robinia-tre passer hengekøyene i Origin-serien naturlig inn i omgivelsene.

Hengekøyen er et fantastisk lekeredskap for rollespill og for de større barna et perfekt samlingssted for å ligge og slå av en hyggelig prat og være en del av et fellesskap.

Å leke i hengekøye er med på å styrke både barns motorikk og kjernemuskulatur, da hengekøyen er «levende» og følger kroppens bevegelser. Barnet vil derfor trenge å finne ro og balanse, for å komme på plass i hengekøyen uten å falle ut eller rulle rundt.

Med Origin-serien leker barn i naturen, med naturen og ved å bruke naturen.

- Proludic forhandles med stolthet og enerett av UNIQA i Norden

 

Norna - Hengekøyer

Norna - Hengekøyer

Hengekøyer fra Norna er produsert i bærekraftige, høykvalitets FSC®-sertifiserte Robinia-stenger.

Nornas hengekøyer er designet for det offentlige rom, hvor de kan integreres i eksisterende landskap og brukes som lekeplassanlegg for de fleste aldersgrupper.

Både borettslag, offentlige parker og plasser, har mange ulike brukere av lekeplasser, med vidt forskjellige alder og behov.

Det skal være noe å ta igjen for alle og lekeplassen skal ha høy attraksjonsverdi over lang tid.

SIK-Holz - Hengekøyer

SIK-Holz - Hengekøyer

Hengekøyer fra SIK-Holz produseres i FSC®-sertifiserte robinia trestenger, som utmerker seg ved å være spesielt egnet for bakkekontakt, med lang levetid.

Hengekøyene er alltid populære på lekeplasser og perfekte lekeapparater for skoler, fritidsklubber, idrettslag og i det offentlige rom generelt.

SIK-Holz har et bredt utvalg av vakre og spennende løsninger, alle produsert i bærekraftige materialer, med lave levetidskostnader.

- Sik-Holz forhandles med stolthet og eksklusive rettigheter av UNIQA i Norden

 

Er du blitt inspirert vil vi veldig gjerne hjelpe deg